Hirovita Džej Lo? Koleginica ogovarala pop divu, neke stvari joj nisu bile jasne

01.07.2022

11:24

0

Kako kaže, njoj je bilo čudno to što Lopezova traži

Hirovita Džej Lo? Koleginica ogovarala pop divu, neke stvari joj nisu bile jasne
Dženifer Lopez - Copyright Dženifer Lopez, Profimedia

Deni Minog, koja se predstavlja kao pevačica i glumica, a poznatija je po tome što je rođena sestra Kajli Minog, rešila je da u jednom od svojih poslednjih intervjua ogovara koleginicu Dženifer Lopez.

Kako je ispričala, Dženifer je imala posebne zahteve kako bi se pojavila u jednoj popularnoj emisiji iz devedesetih. Navodno je Džej Lo odbila da učestvuje u emisiji ukoliko se njena svlačionica ne rekonstruiše.

Profimedia
Dženifer Lopez

Kako se ističe, ona je želela belu sobu, sa istom bojom nameštaja. Kako se 1999. godine pojavila u toj emisiji, zaključak je da joj je učinjeno ono što je tražila.

- Čujete stalno priče o "diva trenucima" svetskih zvezda, ali ja jednu zapravo mogu i da potvrdim. I ja sam bila u toj emisiji i rekli su mi da će nastupiti i Dženifer, te da je na putu prema tamo, ali na kraju je rekla svoje zahteve - priča Deni i nastavlja:

- Tada sam iskoristila situaciju i otišla da vidim kako izgleda njena soba gde se pripremala. Pogledala sam svaki detalj. Jedino što mi nije bilo jasno je zašto bela boja. Svi izvođači koriste tonu šminke za lice i telo, kako tačno ide s tim na beli kauč?

Deni Minog Profimedia
Deni Minog

Deni je izgleda bila ljuta, ali opravdano. Ipak verovatno nije dobila ono što je želela.

S druge strane, Džej Lo danas važi za jednu od najvećih zvezda na svetu, a u nedavno objavljenom dokumentarcu "Halftime" mogli smo da vidimo kako izgleda njen život i kroz šta je prošla da bi bila ovde gde je danas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike