Ćerka Džej Lo više neće da bude ni žensko ni muško: Pevačica mora da pazi kako joj se obraća! Sve obelodanila na nastupu! (FOTO)

20.06.2022

12:04

0

Pevačica je sve iznenadila i detaljima ovog nastupa

Ćerka Džej Lo više neće da bude ni žensko ni muško: Pevačica mora da pazi kako joj se obraća! Sve obelodanila na nastupu! (FOTO)
Dženifer Lopez - Copyright Dženifer Lopez, Profimedia

Dženifer Lopez nedavno se Netfliksovim dokumentarcem "Halftime" predstavila javnosti u potpuno drugačijem svetlu, gde je govorila o svom životu i karijeri, a sada o njenoj porodici isplivavaju novi detalji.

Ona je nedavno nastupila zajedno sa ćerkom Eme, njenim omiljenim pevačkim partnerom ikada kako je rekla, a koju je dobila u braku s Markom Entonijem.

Dženifer Lopez Profimedia
Dženifer Lopez

Međutim, sve je bačeno u senku jer se Lopezova na bini svojoj ćerki sve vreme obraćala rodno neutralnom zamenicom "oni".

- Poslednji put kad smo ovako pevali zajedno bilo je na velikom stadionu poput ovog i ja sam molila dete da peva sa mnom sve vreme, ali ono nije htelo. Zato je ovo jako posebna prilika - rekla je pevačica i dodala:

 

 

- Ono je jako zauzeto i prebukirano. I nastupi baš dosta koštaju - dodala je Dženifer Lopez.

Dženifer Lopez nastupila je na događaju humanitarnog karaktera na stadionu "Dodgers" u Los Anđelesu, a Ema je s njom izvela pesmu "A Thousand Years". Dok je pevala, Ema je imala mikrofon u duginim bojama, a obukla je roze komplet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike