Vila od 165 miliona dolara im nije odgovarala: Dženifer Lopez i Ben Aflek posle veridbe traže novi dom

25.04.2022

19:28

0

Kako se navodi, oni su razgledali nadaleko poznatu nekretninu, ali ipak nisu bili oduševljeni

Vila od 165 miliona dolara im nije odgovarala: Dženifer Lopez i Ben Aflek posle veridbe traže novi dom
profimedia-0682435781 - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su, posle veridbe, krenuli u razgledanje nekretnine u kojoj će otpočeti zajednički život. Kako navode strani mediji, oni su išli da pogledaju vilu koja je nekad pripadala Petri Eklston, a sagradio ju je Aron Speling.

"Speling Manor" vredan je danas 165 miliona dolara. Izgradili su je pokojni televizijski mogul Aron Speling i njegova supruga Kendi 1990. godine. U 2011. godini završila je u ruke Petre Eklston.

Ona je, kako se navodi, uložila čak 20 miliona u renoviranje, te nakon razvoda, od anonimnog kupca iz Saudijske Arabije dobila 120 miliona za nju.

Kako se navodi, na raskošnom imanju se nalazi 100 mesta za parkiranje, kuglana, teniski tereni, bazeni, bioskop, te nezaobilazni džakuzi. Vila raspolaže sa 14 spavaćih soba i 27 kupatila. Sve je je vrhunski opremljeno i čeka nove stanare.

Prosidba

Džej Lo i Ben iznenadili su javnost vestima da su se verili, a onda je pevačica otkrila detalje. Kako je rekla, Aflek ju je zaprosio dok se brčkala u penušavoj kadi, te njegov gest nije očekivala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike