"Dobijala sam mnogo batina": Dženifer Lopez sa 18 godina pobegla od kuće zbog majke, otkrila sve o odnosu sa njom

17.06.2022

07:49

0

Kako je ispričala, u mnogim stvarima se nisu slagale

"Dobijala sam mnogo batina": Dženifer Lopez sa 18 godina pobegla od kuće zbog majke, otkrila sve o odnosu sa njom
profimedia-0698205933 - Copyright Dženifer Lopez Profimedia

Novi dokumentarac o životu Dženifer Lopez, nazvan "Halftime", objavljen je pre nekoliko dana, a već naišao na velike reakcije javnosti. Pop zvezda i pevačica je, između ostalog, u ovom ostvarenju pričala i o svom odnosu sa majkom.

Kako je navela, dobijala je dosta batina od nje, sve dok nije pobegla od kuće.

Tanjug
 

- Imam komplikovan odnos s majkom, stalno smo se svađale. Ona je radila šta mora, i zbog toga je snažna, ali je zbog toga i gruba. Tukla nas je, ubijala nas je od batina - ispričala je Dženifer, koja ima još dve sestre.

- Nisam bila savršena majka, ali jedino mogu da kažem da sam sve radila sa njihovim najboljim interesima na umu. Htela sam da odgajim tri devojčice tako da ne zavise od muškaraca. Nisam htela da ih kritikujem, već da im pokažem da mogu bolje. Ali je Dženifer bila najgora, iskreno, s njom mi je bilo najteže - rekla je Lupe. Ona ostaje pri stavu da je ćerkama batinama utuvljivala u glavu da nikada ne smeju da zavise od muškarca.

Profiimedia
 

Pevačica je ispričala i kako je sa 18 godina pobegla od kuće jer više nije mogla da trpi takav odnos. Ljubav prema plesu je mladu Dženifer odvukla od škole, što njena majka nije htela da trpi.

- Rekla mi je, ako ćeš da živiš pod mojim krovom, moraćeš da završiš školu. Jedne večeri smo se gadno posvađale i morala sam da odem - ispričala je Lopez.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike