Goca Šaulić na koncertu Zorice Brunclik: Svaki muzički događaj emotivno doživim od kad nema Šabana - neki su ostali uz nas, neki i ne

28.06.2022

19:04

0

Autor: Marija Mitić

Zorica Brunclik organizuje solistički koncert na svoj rođendan, a najavila je da će pevati i Šabanove pesme

Goca Šaulić na koncertu Zorice Brunclik: Svaki muzički događaj emotivno doživim od kad nema Šabana - neki su ostali uz nas, neki i ne
goca šaulić - Copyright 24sedam

Zorica Brunclik najavila je fantastičan spektakl uoči svog večerašnjeg koncerta, a među mnogobrojnim poznatim ličnostima koji su došli da je podrže, našla se i supruga legendarnog pevača narodne muzike, Šabana Šaulića, Goca.

Ona je za prisutne novinarske ekipe izjavila da svaki muzički događaj emotivno doživi od kako je Šaban tragično nastradao.

- Čula sam da je Zorica rekla da će pevati Šabanove pesme i njihove duete, kao i da će ga zauvek nositi u srcu. Ona je deo naše porodice, delimo dobro i zlo. Drago mi je da je trenutak da se veselimo i radujemo. Ona ovaj koncert zaslužuje, pogotovo što je za rođendan - istakla je Goca.

Zahvalna je onima koji čuvaju lepo sećanje na njega i posvete mu deo svog koncerta, ali ne krije i da ima onih koji su ga pomalo zaboravili.

-  To je dokaz kakav je bio čovek i koliki je bio umetnik, Marija Šerifović ga uvek spomene, Saša Matić... i to je ono što u meni budi lepo sećanje, ima ljudi koji su nestali iz naših života, bliski prijatelji, ali to je valjda tako. Oni pravi su ostali i sećaju ga se na pravi način.

Gosti na Zoricinom koncertu su i Mira Škorić, Miroslav Ilić, Nemanja Stevanović, Mile Kitić, Šemsa Suljaković i mnogi drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike