Zorica Brunclik sa knedlom u grlu o najvećem gubitku: To je bio prvi i najveći udarac za mene

19.06.2022

16:59

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je pričala i o svom velikom solističkom koncertu koji sledi

Zorica Brunclik sa knedlom u grlu o najvećem gubitku: To je bio prvi i najveći udarac za mene
Zorica Brunclik - Copyright Printscreen Youtube/RTS Šou program - Zvanični kanal

Zorica Brunclik sitno broj do svog velikog solističkog koncerta, koji je zakazala za 28. jun na stadionu Tašmajdan. Prilikom današnjeg gstovanja u emisiji "Premijera Vikend specijal" pevačica je otkrila da je njen suprug, Miroljub Aranđelović Kemiš, zbog toga nervozniji od nje, ali i zbog čega se ona najviše raduje.

 - Miroljub nije uzbuđen, samo je nervozan jer je perfekcionista, da sve štimuje. Svi okolo su uzbuđeni, pa i ja, ali ne znam da li da pokažem to. Prvi put imam koncert koji se zove i rođendanska žurka. Volela bih da imam to, nekad sam zavidela kolegama, ja sam letnje dete i može da bude samo ovako otvoren prostor - kaže Zorica kojoj je preselo što je morala više puta da otkazuje i ponovo zakazuje koncete.

Printscreen Youtube/Premijera - Vikend specijal
Zorica Brunclik

- Uvek mi se pomera datum, kad sam htela Arenu na Miroljubov rođendan, pa da mu napravim veliko iznenađenje, dolazio je Putin, kažu birajte drugi datum... Kad sam htela u Sarajevu, dolazio je Papa... Na Vidovdan pravim koncert, možda je i to s razlogom.

Pevačica se osvrnula i na najboniji period života, kada joj je preminula majka.

 - Bilo je mnogo teških godina, kada mi je mama umrla u 51. godini. To je najveći, prvi udarac u mom životu. Ode neko najvažniji u tvom životu, tek tako, mlad... Bilo je mnogo situacija koje sam zahvaljujući porodici prevazišla. Što se poslovnih godina tiče, kao i kod svih. Miroljub i ja odavno biramo gde ćemo i šta ćemo da radimo. Mi smo u godinama kad nema potrebe po bilo koju cenu raditi nešto. Biramo gde ćemo, s kim ćemo, kako ćemo i koliko ćemo - zaključila je Zorica Brunclik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike