Šerif Konjević posle Džinovićevih prozivki da kopira Šabana, a da mu ne ide: Voleo bih da popričamo

14.06.2022

13:15

0

Bez obzira na sve, pevač o svom kolegi ima samo reči hvale

Šerif Konjević posle Džinovićevih prozivki da kopira Šabana, a da mu ne ide: Voleo bih da popričamo
Šerif Konjević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

O nesuglasicama između Harisa Džinovića i Šerifa Konjevića dugo se spekulisalo, a Šerif je sada rešio da ispriča svoju stranu priče i otkrile šta je klica njihovog nesporazuma. 

- Ja imam taj snimak gde je on na televiziji rekao da čitavog života kopiram Šabana Šaulića, ali ne mogu da ga iskopiram... Ja sam radio sa svim najboljim autorima u Srbiji. Ništa negativno nemam da kažem protiv Džinovića, ja bih voleo da se desi situacija pa da mi pričamo, mene ne bi zabolelo da je to rekao neko ko ne zna šta znači muzika - rekao je pevač u emisiji „Sceniranje“. 

ATAImages/Antonio Ahel
Šerif Konjević

 

Bez obzira na to kakvo mišljenje Džinović ima o njemu, Konjević ističe da o svom kolegi ima samo reči hvale, te da ne bi bilo nikakvog nesporazuma samo da mu je u lice rekao sve što ima. 

ATAImages/M.M.
Haris Džinović

- On je hteo jednom mladom pevaču da objasni da je teško pevati moje pesme, ali svako peva na svoj način, pa nije lako ni njegove pesme pevati, pa ljudi pevaju... Svi imamo svoj stil, ali kad je u pitanju Džinović on je za mene jedan vrhunski interpretator i pametan čovek. Ja bih voleo da je on meni to na telefon rekao ili negde u društvu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike