Pobednik „Zvezda Granda" Šabanove reči ne zaboravlja: S njim je pevao kad je imao samo 10 godina! (FOTO/VIDEO)

26.06.2022

17:35

1

Laskava titula mu je otišla u ruke devet godina kasnije

Pobednik „Zvezda Granda" Šabanove reči ne zaboravlja: S njim je pevao kad je imao samo 10 godina! (FOTO/VIDEO)
zvezde_granda_26062022_223 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Devetnaestogodišnji Nermin Handžić iz tima Viki Miljković odneo je noćas pobedu u „Zvezdama Granda", a kada mu je bilo svega 10, imao je tu čast da podeli scenu sa Šabanom Šaulićem koji mu je izgleda i predvideo ovaj trijumf.

Šaban Šaulić ATAImages/Antonio Ahel
 

Sumirajući utiske posle ovogodišnje sezone, Nermin je naglasio da smatra da karijeru kakvu je imao kralj narodne muzike niko nikad neće moći da ima, te da mu i te kako prijaju komplimenti koje mu je svojevremeno uputio.

- Mislim da više niko nikad neće imati karijeru kao pokojni Šaban Šaulić, ali ja ću do kraja života pamtiti da sam sa samo 10 godina pevao sa njim baš na ovoj sceni - istakao je bio Nermin pred sedmom silom, pa dodao:

- I Saša Popović je u više navrata pomenuo to da je Šaban rekao da sam ja „najtalentovaniji klinac koga je čuo u ovom regionu".

U prvoj izjavi posle takmičenja, za medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam, naglasio je i da pobedu posvećuje „svom Tešnju, svojoj Bosni, porodici i mentorima". Između ostalog, prisetio se i kako se takmičio u „Nekim novim klincima" pa tu osvojio treće mesto.

Inače, u finalu „Zvezda Granda" izvodio je pesmu „Zaplakala Bosna" Halida Muslimovića, a kada je pevač to saznao, nije skrivao koliko mu je bilo drago zbog toga.

- Bravo, Nermine, od početka sam verovao u tebe. Velike čestitke od srca i hvala na izboru moje pesme, autorske i izvođačke. Pred tobom je sto odsto blistava budućnost i imaš moju veliku podršku na estradnom putu, razmišljaću o tebi kao autor. Sve je pred tobom, živ i zdrav mi bio! Srećno i da budeš naslednik pravih muzičkih nota - izjavio je ovom prilikom on za „Grand onlajn".

Nermin Handžić ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike