„Ne znam šta joj je bilo!" Zorja Karleušine reči iz „Zvezda Granda" ne zaboravlja: Sad me već boli uvo!

24.06.2022

11:25

0

Oprečni komentari je više uopšte ne dotiču

„Ne znam šta joj je bilo!" Zorja Karleušine reči iz „Zvezda Granda" ne zaboravlja: Sad me već boli uvo!
Zorja pajić 2 - Copyright Printscreen Zvezde Granda

Tokom protekle sezone „Zvezda Granda" pevačica Zorja Pajić uspela je i te kako da se izdvoji. Posle ovog takmičenja nastavila je dobrim putem, pa i „osvojila bronzu" u „Pesmi za Evroviziju". Posle brojnih uspeha - definitivno više nije ona stidljiva devojčica sa „Grandove" scene i samo hrabro korača napred.

- Volim svašta da probam i da se sebi dokazujem i pokazujem u svim stilovima. Znala sam na početku takmičenja da je to u meni, ali nisam uspela da iskristališem. Sada pokazujem neku svoju stranu koju sam želela odavno da prikažem, međutim nisam imala hrabrosti - priznaje ona, piše „Grand onlajn", koja se još u poznatom talent-šouu susrela s raznim komentarima na račun svog rada i izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

 

To joj je bilo velika kočnica, međutim, sada su se stvari promenile.

Reči Jelene Karleuše svakako pamti, ali iz ove perspektive - našla se među onima koji mogu da joj kažu da, kada je ona u pitanju, nije bila u pravu.

„Boli me uvo!"

- Ne moram ništa da joj kažem, ona je to znala od samog početka, ne znam šta joj je bilo - prokomentarisala je Zorja, a da ne mari za loše komentare potvrdila je i za pomenute medije tokom snimanja novog spota u kom se pokazala u potpuno drugačijem izdanju u odnosu na ono koje smo od nje navikli.

- Volim da đuskam strašno, ali nisam imala samopouzdanje u takmičenju da uzmem neku pesmu za đuskanje. Sad me nekako boli uvo, u tom smislu da li ću nekome da budem smešna - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike