Poželela sam da imam dete kada sam prvi put zapevala na ulici! Zorja progovorila o prinovi i odnosu sa suprugom

16.06.2022

06:30

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica o daljim planovima u karijeri, školi pevanja koju ima, kao i koncertu koji već planira

Poželela sam da imam dete kada sam prvi put zapevala na ulici! Zorja progovorila o prinovi i odnosu sa suprugom
zorja_snimnje_spota_13062022_0040 - Copyright ATAImages/ M.S.

Zorja Pajić, koju je publika upoznala i zavolela kroz prošlogodišnju sezonu takmičenja "Zvezde Granda", korak po korak uspešno gradi svoju karijeru. Nakon dobrog plasmana na "Pesmi za Evroviziju", ona će učestvovati na još jednom istaknutom festivalu, a reč je o izboru "Skale", koji se održava ovog leta u Herceg Novom.

Pajićeva ne krije da je uzbuđena zbog još jednog ovakvog događaja gde će prezentovati novu pesmu. 

- Pesma se zove "Lavine", tako da u naredna dva meseca objavljujem dve nove pesme. Zaista se radujem svemu i mislim da je narednih par godina krucijalno za moju karijeru. Nema stajanja - gostovanja, spotovi, pesme, škola - priča pevačica koja je nedavno otvorila i svoju školu pevanja, pa se zatim osvrće i na to.

ATAImages/ M.S.
Zorja Pajić

 - Ideju o školi dala je moja publika. Nikada sebe nisam mogla da zamislim u toj ulozi, ali mislim da sam se odlično snašla, barem mi tako kažu. Za sada ide odlično, vidim napredak kod svih svojih učenika, iako to možda zvuči čudno i nemoguće, zaista jeste tako. Mislim da je to dobra priča, imam čak i neke učenike koji žele da se prijave za takmičenja i radimo i na tome. Volim da sa svima njima delim svoja iskustva - priča nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", koja za to takmičenje sada priprema nove kandidate.

- Ima njih dvoje koji će se prijaviti za "Zvezde Granda" i njima prenosim svoje iskustvo iz takmičenja, što se tiče celokupnog nastupa, ne samo pevanja već i performansa. Naravno i ja i dalje to učim i zajedno rastemo.

Kako zajedno sa suprugom Lazarom radi na projektima, u vidu kompozicija i tekstova, Zorja otkriva da li je to olakšavajuća ili pak otežavajuća okolnost u njenom poslu.

ATAImages/ M.S.
Zorja Pajić

- Kako kad, uglavnom olakšavajuća. Ponekad se desi da oboje ne možemo da prestanemo da mislimo o poslu onda kada bi trebalo, jer stalno radimo na raznim idejama. To ne prestaje dok ne ostvarimo to nešto, znači nikada pošto uvek radimo na više projekata u isto vreme - kaže mlada pevačica kroz smeh i dodaje da sa suprugom nema razmirica kao i da je on taj koji je uvek smiri kada plane.

- On je uvek taj koji ume da me smiri. Uhvati me za ruke i kaže - Diši, ništa nije važnije u životu od tvog zdravlja i tvog emotivnog i psihičkog stanja. To me uvek smiri.

Pevačica ne krije i da joj je za predstojeće leto u planu i koncert, iako je tek na početku karijere.

- U planu za leto mi je koncert, neki manji, koji će za nas biti neki vid probe, kako bismo videli šta želimo da predstavimo na koncertima ubuduće. Ali nisam sigurna da li ćemo moći sve da postignemo u predstojećem periodu, ali ćemo se potruditi.

ATAImages/ M.S.
Zorja Pajić

Kako je u braku, a od nedavno i radi sa decom, Pajićeva za sam kraj otkriva i da li joj se probudila želja za potomstvom.

- Majčinski instinkt imam odavno, zapravo otkako sam zapevala na ulici. Pre toga nikada nisam razmišljala o tome. Kada sam na ulici pevala maloj deci, koja mi potrče u zagrljaj, tada sam to osetila. Mada, ja oduvek imam želju da imam decu, tako da će i toga biti, sve u svoje vreme. Mislim da ja to ne određujem. Za sada prvo posao, a kada dođu deca onda će ona biti na prvom mestu - zaključila je Zorja za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike