Njih trojica su pobednici sedme sezone "Nikad nije kasno": Suze, smeh i važna poruka voditeljke na kraju!

27.06.2022

06:49

0

Još jednom su dokazali da snovi mogu da se ostvare kad god to želimo

Njih trojica su pobednici sedme sezone "Nikad nije kasno": Suze, smeh i važna poruka voditeljke na kraju!
Nikad nije kasno (6) - Copyright Printscreen/ Prva TV

Protekle večeri, nakon 10 meseci borbe, održano je veliko finale muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", u kom su trijumfovala tri sjajna vokala!

Dvanaestoro njih našlo se u velikom finalu, te su dali sve od sebe da briljiraju, a publika i stručni žiri odlučili su pobednika.

Printscreen/ Prva TV
Nikad nije kasno

Pobednik koji je odabran putem Fejsbuk glasanja bio je Dubravko Biondić Duba. Njemu je statuu uručila Milica Todorović, koja je primetila da je on čak i zaplakao, pa mu je rekla da joj se isto desilo kada je ona pobedila u "Zvezdama Granda".

Potom je usledilo i proglašenje pobednika putem SMS glasanja. Laskavu titulu pobednika poneo je Boban Canevski, kome je statuu uručio Željko Samardžić.

Onda je došao red na stručni žiri. Dejan Petrović, Tanja Savić, Enes Begović, Kiki Lesendrić, Uroš Živković, Tijana Dapčević, Saša Matić, Neša Manojlović, Goca Tržan, Halid Bešlić, Aleksandra Mladenović, Mile Kitić, Neda Ukraden, Šerif Konjević, Kaliopi, Bora Đorđević, Slađa Alegro, Šemsa Suljaković i Dragan Kojić Keba dali su svoje glasove, a pobednik je Amer Čengić Čenga.

Printscreen/ Prva TV
Nikad nije kasno

Uz neverovatnu atmosferu u studiju Čengi je pobedničku statuu dodelio predsednik žirija Saša Milošević Mare.

- Hvala vam što ste i ove godine bili sa nama, a mi smo sigurno da ćemo u osmoj sezoni biti još bolji - poručila je Dragana Katić za sam kraj finalne večeri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike