Karijeru je počeo u kamionu, stideo se da peva, a jedna zvezda „Granda” mu je pomogla da dođe do estrade

19.01.2022

22:39

0

On se aktivno bavi muzikom čitavu deceniju, a kroz takmičenje „Nikad nije kasno” je pokazao svoje glasovne sposobnosti

Karijeru je počeo u kamionu, stideo se da peva, a jedna zvezda „Granda” mu je pomogla da dođe do estrade
Screenshot_51 - Copyright Printscreen Youtube/Nikad nije kasno

Takmičarski šou program „Nikad nije kasno” omogućava pevačima veteranima koji nisu uspeli da ostvare uspeh u mladosti da to učine u nešto poznijim godinama. Baš takva prilika ukazala se Radoju Putici, poznatijem kao Raka.

On se aktivno bavi muzikom čitavu jednu deceniju, a za takmičenje se prijavio na nagovor svoje prijateljice, pevačice popularnog takmičenja „Zvezda Granda” Svetlane Tanasić.

Kako je objasnio, bio je veoma stidljiv, te je odbijao da peva, sve dok se nije oženio, a onda je počeo da pevuši u kamionu. Danas je otišao nekoliko koraka napred i peva na Grandovoj sceni. 

Printscreen Youtube/Nikad nije kasno
Radoje Putica

- Počeo sam 2011. godine aktivno da pevam, ali kao što sam rekao, počeo sam po kamionu da pevam, ništa javno i ništa mnogo. Moje prijavljivanje je bilo na nagovor Svetlane Tanasić koja je bila u „Zvezdama Granda”, ona je mene slučajno žena našla preko mesindžera i rekla mi da sam lud ako se ne prijavim i na kraju me je toliko napinjala da sam morao da se prijavim - kazao je Putica za „Grand Online”. 

Već posle prvog pojavljivanja na sceni, potvrdio je sebi da u životu nikada nije kasno za ono što želite i to je jedan od saveta koje bi rado udelio svima.

Printscreen Youtube/Nikad nije kasno
Radoje Putica u emisiji "Nikad nije kasno"

 

- Nikada nije kasno za ono što želite, mada sve zavisi od energije. Ja na primer imam četrdeset i pet godina, a osećam se kao da mi je dvadeset i neka, mada kad igram sa sinovima košarku nekad zaškripe koščice - otkrio je Radoje.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike