Prestao da pije! Žika Jakšić prvi put o novoj devojci i promenama u životu: Bitno je da vas neko emotivno prihvati

17.06.2022

10:16

0

Otkako je sa advokaticom u vezi, ima drugačije mišljenje o životu

Prestao da pije! Žika Jakšić prvi put o novoj devojci i promenama u životu: Bitno je da vas neko emotivno prihvati
Žika Jakšić - Copyright Printscreen/YouTube/Nikad nije kasno

Otkako je otkriveno da je Žika Jakšić u ljubavi sa poznatom beogradskom advokaticom, počeo je za medije da govori o svom ljubavnom životu i prvi put potvrdio da ima nekog novog pored sebe.

Iako smatra da je poslovni uspeh veoma važan u životu, priznao je da je, ipak, najvažnije da čovek bude emotivno ispunjen i srećan.

- Svi imamo neke krugove u životu. Možeš da budeš poslovno uspešan, možeš hiljadu stvari da završiš, ali ako nemaš tu vrstu emotivne podrške, nemaš zatvoren emotivni krug, nisi stabilan i nemaš tu vrstu emotivne podrške, nikakav novac i uspeh ne važe, jer u suštini onda nisi izbalansiran kao osoba - istakao je Žika za Grandonline.

Instagram printscreen/djanimusic
Nova devojka Žike Jakšića

- U redu je i ljubav prema deci, poslu, novcu, prema drugim stvarima, to se podrazumeva, ali morate da imate i taj svoj najsebičniji osećaj ljubavi, da vas neko u tom emotivnom delu prihvati i voli, da bi vratili taj unutrašanji balans koji često nemamo u životu. Zato kažem da često šetamo neizbalansirani - objasnio je Jakšić i dodao da je do skoro imao emotivnu neravnotežu. On je u tu svrhu za poslednju emisiju "Nikad nije kasno" obukao crveni sako.

Antonio Ahel/ATAImages
Žika Jakšić

- Ja sam se izbalansirao i ovaj crveni sako je simbol ljubavi. Ja sam i tu promaju koju sam imao u tom krugu zatvorio, pa mi više promaja ne duva ni po srcu, ni po glavi. I sad lepo pričam, smiren sam i to traje već neko duže vreme, čak sam i piće batalio, ima jedno sedam, osam meseci - pohvalio se Žika da je potpuno doveo život u red.

- Da bi to uradili potrebno je da čovek bude izbalansiran jer oni koji nisu, tu emotivnu rupu popunjavaju tako što loču alkohol za astalom. To govorim o onima što preteruju, oni nisu emotivno izbalansirani.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike