Šta je žiri „Zvezda Granda" radio iza kulisa finala: Ovo niste mogli da vidite na televiziji! (FOTO)

26.06.2022

14:51

0

Emotivnih reakcija mentora bilo je na pretek

Šta je žiri „Zvezda Granda" radio iza kulisa finala: Ovo niste mogli da vidite na televiziji! (FOTO)
Saša Popović, Dragan Stojković Bosanac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sinoć se završila ovogodišnja sezona „Zvezda Granda" i pobednikom je proglašen Nermin Handžić iz tima Viki Miljković. Do tog momenta, inače, koji je za ovog devetnestogodišnjaka svakako bio emotivan, još mnogo šta se odvijalo iza kulisa čuvenog talen-šoua. Poslednje pripreme, borba s tremom, konsultacije s mentorima... Ekipa 24sedam koja je bila prisutna - bila je u prilici sve to da vidi.

Đorđe David, primera radi, bio je među najnemirnijima. Kad god mu se za to ukazala prilika - roker je šetao, pružao podršku, a kada bi je od nekoga i dobio bilo bi očigledno da mu je zbog toga neizmerno drago i bar na sekundu, dve, lakše.

Gledaoci kraj malih ekrana, takođe, propustili su trenutak koji je glavnim akterima takmičenja dobro „istrenirao živce".

Pre nego što je Saša Popović zaključio glasanje publike pa saopštio javnosti ime pobednika, mentori su se družili, smejali se zajedno i čestitali jedni drugima. Đorđe David je Cecu Ražnatović, Viki, Mariju Šerifović... Poljubio u čelo, očito zahvalan na njihovoj podršci. Iako su svi bili nasmejani, bilo je jasno da svi imaju malu tremu, jer je bilo pitanje minuta kada će se znati ko vrednu nagradu nosi kući posle toliko vremena, rada i truda.

Svi su skakali od sreće kada je Handžić poneo titulu.

Podsetimo, Nermin ima 19 godina i prethodne je noći odneo kući titulu „Zvezde Granda". Ovo mu, međutim, nije bio prvi put da se takmiči na sceni. Prethodno, borio se u „Nekim novim klincima". Dolazi iz Bosne i Hercegovine i svakako preferira narodnu muziku.

Kao pobednik sa 128.456 glasova, pored zlatne statue je osvojio i automobil marke Opel Corsa, kao i pesmu i spot od strane „Grand" produkcije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike