Ko je pobednik "Zvezda Granda"? Nermin Handžić peva od 11. godine, a nije mu prvi put da se takmiči!

26.06.2022

07:23

0

On je osvojio srca publike davnih dana

Ko je pobednik "Zvezda Granda"? Nermin Handžić peva od 11. godine, a nije mu prvi put da se takmiči!
zvezde_granda_26062022_210 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Protekle večeri bili smo svedoci još jednog grandioznog finala muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pobedu je odneo Nermin Handžić, kandidat kog je ove sezone spremala Viki Miljković.

Nermin, inače, ima samo 19 godina, ali mu ovo nije prvi put da se takmičio i to pod okriljem Granda. Naime, on se sa 11 godina pojavio prvi put na sceni i to u emisiji "Neki novi klinci". 

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki Miljković i Nermin Handžić

Dolazi iz Bosne i Hercegovine, a oduvek je preferirao narodnu muziku, pa nije čudno što je je izabrao baš Viki za mentora, koja u tim vodama odlično pliva.

Na društvenoj mreži Instagram trenutno ga prati preko 15 hiljada ljudi, a nema sumnje da će taj broj samo rasti. Tu je, inače, otkrio da mu je nadimak "Nerko".

Inače, u trenutku proglašenja pobednika, Nermin je izgledao kao da će pasti u nesvest, a odmah pošto je dobio ovu titulu, obratio se medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam

- Svi negde očekuju pobedu. Viki mi je u pauzama stalno pričala da samo budem nasmejan, ali sam zaista svima zahvalan - rekao je on, te istakao da je pobedu posvetio "svojoj Bosni i Hercegovini, rodnom kraju i roditeljima".

Nermin je odneo ubedljivu pobedu sa osvojenih 128.456 glasova. Pored zlatne statue pobednika, osvojio i automobil marke Opel Corsa, kao i pesmu i spot od strane Grand produkcije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike