„Ristovići me šikaniraju celu deceniju"? Nikolina Pišek prijateljima rekla sve: Miša Grof ni s Vidojem šest godina nije pričao

24.06.2022

08:17

2

Posle ispovesti oca pokojnog istoričara umetnosti, isplivali novi detalji porodičnih odnosa

„Ristovići me šikaniraju celu deceniju"? Nikolina Pišek prijateljima rekla sve: Miša Grof ni s Vidojem šest godina nije pričao
Nikolina Pišek - Copyright Nikolina Pišek ATAImages/Antonio Ahel

Dok Miša Grof sa jedne strane i za medije tvrdi kako njegova snaja gleda samo pare, Nikolina Pišek o porodici pokojnog supruga Vidoja Ristovića - odbija da razgovara. Međutim, prema pisanju „24sata.hr", voditeljka je u krugu prijatelja navodno otvorila dušu pa istakla kako je oni već punu deceniju šikaniraju, te da Viktor i Vidoje nisu razgovarali šest godina.

- Porodica mog supruga Vidoja me šikanira punih 10 godina - rekla je navodno ona svojim prijateljima, pa kasnije nastavila:

- Otac mog supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio. Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina.

Ona je u saopštenju koje su prethodnog dana mediji prenosili naglasila da joj je izuzetno žao što „Miša ni u ovakvim trenucima ne poštuje dostojanstvo kako pokojnog sina, tako i čitave porodice, pa ni sopstveno". Svakako, „razume oca kom je bol pomutila razum", ali ju je ipak „sramota umesto njega".

Nikolina Pišek i Miša Grof na sahrani Vidoja Ristovića, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Podsetimo, Ristović je nedavno istakao u ispovesti za „Republiku" da se „Nikolina grdno prevarila ako je mislila da će rasprodati Vidojevu kolekciju umetnina".

- ...Moj otac je bio isto kolekcionar i ja sam to radio celog života, pa Vidoje, a sad se ona pravi pametna i hoće da rasipa sve. Evo da otkrijem, cela kolekcija mog sina će ići ili u Istorijski muzej ili u Muzej primenjene umetnosti... Komplet ću sve da poklonim. Nikolina se samo nalazi s ljudima da vidi kolike pare za koju sliku može da uzme. Vidoje je putovao po svetu i kupovao umetnine. Kakav je to način da se tako postupa - ispričao je bio, između ostalog, on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike