Nikolina Pišek zgrožena svekrovim rečima! „Žao mi je što ne poštuje ni sebe ni svog pokojnog sina!"

23.06.2022

07:05

0

Optužbe Miše Grofa su je i te kako zatekle

Nikolina Pišek zgrožena svekrovim rečima! „Žao mi je što ne poštuje ni sebe ni svog pokojnog sina!"
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Nikolina Pišek oglasila se posle šok optužbi Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miše Grofa. Otac njenog pokojnog supruga je u jednom intervjuu ispričao kako je ona „bolesna, jer nije sačekala ni da se on ohladi, a već je počela da planira prodaju njegovih umetnina kako bi dovršila vilu u Hrvatskoj."

Nikolina nije skrivala da se „na taj nivo ne bi spuštala".

- Ne bih želela da se spuštam na njegov nivo. To nije moj diskurs. Naprosto me je sramota umesto njega - izjavila je ona, pa dodala:

- Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo porodice i svog pokojnog sina, pa ni sebe samoga. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan - dodala je zatim za „Informer".

Podsetimo, Miša Grof je u intervjuu bio objasnio i kako se ona u Beograd vratila samo zbog novca, sa namerom da završi svoju kuću, a ne „da njegovom sinu da 40 dana".

Nikolina Pišek i Miša Grof ATAImages/Amir Hamzagić
 

- Pokušavao sam da joj objasnim i kažem: „Nikolina, sin mi se nije ohladio, zvanična obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti insistirala da se završi, ona ga je ubila." Ona traži sveske u kojima je vodio evidenciju. Hoće da ima uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro - rekao je, između ostalog, Ristović za „Republiku" pa dodao kako je Nikolina inače raspolagala Vidojevim novcem, na šta on nikako nije računao.  

Takođe, on je naglasio, navodi se dalje u pomenutim medijima, kako joj neće dati da rasproda kolekciju njegovog sina jer je i on kolekcionar, a i u planu mu je da sve što je takvo bilo u Vidojevom vlasništvu odnese ili u Istorijski ili u Muzej primenjene umetnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike