Vojaž priznao kome je posvetio novu pesmu: Tu devojku sam upoznao na moru, prva je koja me je odbila (VIDEO)

22.06.2022

08:21

0

Mladi reper progovorio je i o saradnji sa Valentinom, prijateljstvu sa Anastasijom Ražnatović, odnosu sa Elenom Kitić i mnogim drugim zanimljivostima

Vojaž priznao kome je posvetio novu pesmu: Tu devojku sam upoznao na moru, prva je koja me je odbila (VIDEO)
voyage_05062022_0029 - Copyright ATAImages/ M.S.

Sinoć je u Beogradu održana promocija nove pesme pevača Valentina, koja nosi naziv "Tuga sa Balkana", a na kojoj su se našle mnoge njegove kolege sa estrade poput Bobana Rajovića, Goge Sekulić, Mihajla Veruovića Vojaža, Janka i drugih.

Ono što je zanimljivo jeste da je tekst ove pesme napisao upravo Vojaž, koji se prvi put potpisao iza svog autorskog rada. S obzirom na reakcije publike, pesma pretenduje da postane hit, a kako su prijatelji, Vojaž za svoj rad nije želeo honorar.

24sedam
Valentino i Vojaž

- Ovo je naša prva saradnja i prvi tekst ispod kojeg sam hteo da se potpišem, pre svega zato što smo prijatelji i zato sam mu je poklonio - kaže Vojaž i otkriva kome je posvetio emotivan tekst o prevari.

- Pa, neko "NN" lice je u pitanju. Svako ko se pronađe - ostao je mističan reper, koji je potom progovorio o svojoj novoj pesmi "Tango", za koju pak priznaje koja devojka ga je inspirisala da napiše zanimljiv tekst.

- Ta pesma je inspirisana jednom devojkom koju sam upoznao na moru i koja mi se jako dopada. Pesma je posvećena njoj. Ona je pre svega jedna dama koja je potpuno nedodirljiva. To je bio prvi put da sam video da ništa ne mogu da uradim, postavila je distancu i to mi se jako dopalo.

Mihajlo je potom ispričao svoj recept za obaranje rekorda slušanosti, s obzirom da je svaka njegova pesma kada je objavi, na visokoim pozicijama trending liste.

ATAImages/ M.S.
Vojaž

- Nema tu neke fame, muzika je moja magija. Nikada nisam uložio u reklamu, u marketing.

Kako se već neko vreme u javnosti spekuliše o njegovoj navodnoj romansi sa Elenom Kitić, Vojaž je to morao da demantuje, ali kroz osmeh.

 - Ljudi pričaju svašta, ali to nije tačno. Elena i ja smo prijatelji i saradnici - priča reper i negira da je trenutno zaljubljen. Za kraj je progovorio i o odnosu sa Anastasijom Ražnatović.

 - Anastasija je kraljica i moja stvarno dobra drugarica. Divna devojka, puna poštovanja i kulture. Uvek sam raspložen da radim sa njom.

O čemu je još govorio Vojaž, ali i Valentino, pogledajte u video prilogu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike