Detalji Rastinog odmora sa novom devojkom: Obilaze skupe restorane, non-stop se ljube!

22.06.2022

09:16

0

Autor: Marija Mitić

Izvor koji je video poznati par na hrvatskom primorju priča da se ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri

Detalji Rastinog odmora sa novom devojkom: Obilaze skupe restorane, non-stop se ljube!
Marija Balaban, Stefan Đurić Rasta - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Printscreen/Instagram/balabanmarija

Juče je javnost saznala da reper Stefan Đurić Rasta ima novu devojku, a sve je postalo jasno na osnovu njihovih objava na Instagramu, sa zajedničkog putovanja. Reč je, inače, o mladoj glumici Mariji Balaban (21), koja je zvezda na društvenoj mreži TikTok.

Par trenutno uživa na hrvatskom primorju, u gradu Lovran koji se nalazi u podnožju planine Učka. Smešteni su u jednoj od najluksuznijih zgrada, a svakog dana obilaze skupe resotrane, piše Pink.rs.

Instagram printscreen/balabanmarija
Marija Balaban

- Rasta je sa novom devojkom u Lovranu, tu su smešteni. Viđeni su baš ovde, a brzo se pročulo da je ovde sa novom devojkom. Ponašaju se kao zaljubljeni tinejdžeri - non-stop se ljubakaju, slikaju, obilaze najlepše plaže ovde, a koliko sam primetio, biraju neka malo udaljenija, skrivenija mesta kako ne bi "boli oči" drugim turistima i nama, koji ovde živimo - priča izvor pomenutog portala i dodaje:

- Čuo sam da su izabrali jedan od najskupljih smeštaja ovde, koji im nudi najveću privatnost. Uživaju i na bazenima i na plažama, a viđeni su i uveče u gradu - očekivano, u najskupljim su restoranima, jedu najkvalitetnije morske plodove i ispijaju vina - završava izvor.

Inače, Marija Balaban pohađa univerzitet "Vienna's English Theatre Academy" u Austriji, gde je otišla da živi sa 15 godina. Ona je na TikToku prava zvezda - ima preko 80 hiljada pratilaca, a na snimcima na šaljiv način prikazuje ponašanje jedne balkanske mame.

Podsetimo, iz jučerašjih objava glumice i repera postao je jasno da odmor provode zajedno i Izgleda da novopečeni par ne mari što je šira javnost shvatila da su u vezi. Da li će to uskoro i zvanično potvrditi, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike