Ovako izgleda momak sa kojim je Breskvica u vezi! Do sada mu je samo snimala leđa i mišiće, a ovo je zapravo on (FOTO)

15.06.2022

10:59

0

Anđelin dečko je osam godina stariji od nje

Ovako izgleda momak sa kojim je Breskvica u vezi! Do sada mu je samo snimala leđa i mišiće, a ovo je zapravo on (FOTO)
Breskvica - Copyright Printscreen Youtube/ generacijazed

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica prošle godine je okončala dugogodišnju vezu sa reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem. Njihov raskid izazvao je haos na društvenim mrežama, ali i podelu fanova. 

Svako je krenuo na svoju stranu, posvetio se samostalnim karijerama, a nedugo posle raskida, Breskvica je uplovila u novu ljubavnu romansu sa osam godina starijim mladićem, dok je Vojaž još uvek singl. 

Printscreen Instagram/ Brrrreskvica
Breskvica sa dečkom

 

Ono što se o Anđelinom dečku do sada znalo jeste da je član interventne jedinice, da ima velike mišiće, tetovaže, ali i da je pevačica ludo zaljubljena u njega. Ovaj mladić se zove Nikola Stanisavljević, svoj identitet je pokušavao sve vreme da sakrije, ali mu ipak to nije pošlo za rukom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srdjan (@krle016)

Breskvica je inače, do sada već nekoliko puta uz fotografiju svog dečka objavljivala i prsten, insinuirajući na veridbu, a da li je zaista do toga došlo, za sada je javnosti nepoznato. 

Podsetimo, posle raskida veze sa Mihajlom Veruovićem Vojažem, Anđela Ignjatović Breskvica uplovila je u novu vezu, ali sadašnjeg dečka krije od očiju javnosti.

- On je neko ko voli svoju privatnost i ja ne želim da ga pokazujem, ako on to ne želi. To je okej, i nema nikakvih problema među nama zbog toga. Naprosto, ja imam svoj posao, on svoj. Mi smo stalno zajedno, mi se ne odvajamo. Prosto, on nije neko ko želi da se eksponira i ja to poštujem - rekla je Breskvica početkom godine za Telegraf.

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike