Pejović pevao pred 12.000 ljudi! Okupio NBA zvezde na koncertu, viđena i njegova supruga (FOTO)

18.06.2022

10:11

0

Autor: Marija Mitić

Pevać će spektakl ponoviti večeras i sutra

Pejović pevao pred 12.000 ljudi! Okupio NBA zvezde na koncertu, viđena i  njegova supruga (FOTO)
aco_pejovic_17062022_0071 - Copyright ATAImages/ A.A.

Aco Pejović sinoć je održao svoj prvi koncert na Tašmajdanu na kojem je bilo oko 12.000 ljudi! Noć za pamćenje pod otvorenim nebom, Aco će ponoviti večeras 18. juna, kao i sutra.

Mnoge poznate ličnosti uživale su u spektaklu koji im je priredio poznati pevač, pa su se tako u publici našli brojni voditelji, pevači, a ponajviše sportisti.

Velikom koncertu između stalih prisustvovale su velike NBA zvezde poput Aleksandra Saše Pavlovića, bivšeg košarkaša Partizana, te Nikole Vučević, košarkaša Čikago Bulsa, takođe viđeni su i Dejan Tomašević sa suprugom, bivši reprezentativac Srbije Duško Savanović, Milica Mandić sa suprugom Markom Đuričićem, teniserka Olga Danilović, te fudbalski reprezentativac Srbije Uroš Račić.

Među brojnim ljubiteljima Pejovićeve muzike bile su i voditeljke Sanja Kužet i Dragana Katić, kao i njegov kum Filip Živojinović, koji je ovog puta došao bez supruge Aleksandre Prijović, koja nije mogla da prisustvuje koncertu zbog nastupa koji je imala.

U prvim redovima viđena je i Acova supruga Bljana, koja je nasmejana pozirala fotoreporterima, a na suprugov veliki beogradski koncert došla je u posve opuštenom izdanju.

ATAImages/ A.A.
Supruga Aca Pejovića, Biljana Pejović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike