„Ovo sam jedva dočekala!" Dragana Katić u provodu sa Sanjom Kužet!

17.06.2022

20:51

0

Voditeljka je naglasila kako „najviše voli Pejovićevu kafanu", misleći na spektakl koji je pevač organizovao na Tašmajdanu

„Ovo sam jedva dočekala!" Dragana Katić u provodu sa Sanjom Kužet!
kuzet - Copyright 24sedam/M. G.

Među brojnim poznatima koji su večeras došli na Stadion Tašmajdan kao podrška Aci Pejoviću, nasmejane voditeljke Dragana Katić i Sanja Kužet svakako su privukle veliku pažnju. One, naime, nisu krile da jedva čekaju spektakl koji je on pripremio.

- Jedva sam dočekala njegovu kafanu, koju najviše volim - prokomentarisala je Dragana, piše „Grand onlajn", a Sanja je zatim objasnila kako je on jedan od onih pevača zbog kojih vredi izaći iz kuće.

- Moj izbor je definitivno Aco Pejović, kada je ovaj tim muzike u pitanju. Volim njegovu narodnu muziku, ali mi je on na ivici sa dobrim i modernim zvukom, tako da je on neko zbog kog bih sigurno izašla iz kuće i došla na koncert - rekla je ona, koja je došla u pratnji supruga.

Inače, Katićeva je i privatno u odličnim odnosima s Pejovićem, kao i njegovom suprugom Biljanom, koja je svakako bila u publici. Poznato je da joj je on „omijeni saborac za kafanska druženja", te broj jedan među izvođačima.

- Tako je, zato što smo mi prijatelji i od njegovih i mojih početaka, nekako smo se na prvu loptu skontali, prepoznali smo se odmah. Bilja i on su moji prijatelji, porodično se družimo i zna se da je kod mene Aca broj jedan, pa onda svi ostali - zaključila je ona.

Aco Pejović 24sedam/M. G.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike