„Ne mogu da podnesem pritisak!" Ceca pred sam finiš „Zvezda Granda" otkriva planove za budućnost: Samo da se ovo završi!

17.06.2022

13:55

0

Na korak do polufinala, a zatim i finala čuvenog talent-šoua, tenzija među kandidatima i mentorima raste poput kvasca

„Ne mogu da podnesem pritisak!" Ceca pred sam finiš „Zvezda Granda" otkriva planove za budućnost: Samo da se ovo završi!
Copyright ,,Zvezde Granda" printscreen

Aktuelna sezona „Zvezda Granda" se polako, ali sigurno privodi kraju. Među kandidatima, kao i mentorima, nastala je velika tenzija. Uigrana postavka žirija svakako poznaje ovaj osećaj, koji je sada obuzeo i Cecu Ražnatović.

Pevačica im se ove godine pridružila i nimalo joj nije lako.

Molim Boga samo da se završi!

- Zbog te tenzije i predanosti kandidatima molim Boga da se što pre završi. Ne mogu više taj pritisak da podnesem i da me nerviraju članovi žirija. Šalu na stranu, problem je što se emotivno vežeš za kandidate i koliko gledam profesionalno, toliko više gledam emotivno - priznala je Ražnatovićka, piše „Grand onlajn", pa se zatim osvrnula na odnos sa Marijom Šerifović, s kojom je nekoliko puta zaratila oko mladih izvođača.

Marija Šerifović Youtube screenshot / Grand online
 

- Mi se volimo, pazimo, mazimo i čuvamo. Posvađamo se radi balansa u atmosferi (smeh). Šalim se malo, nas dve se poznajemo dugi niz godina i uvek smo se volele i poštovale. To je jedno lepo prijateljstvo i preko njene mame i nje same kada je izgradila svoje ime. Ono što se dešava za žirijskim stolom, ostaje samo tu - tvrdi Ceca.

Pevačica je već dugi niz godina na sceni, ali ne krije da su „Zvezde Granda" za nju i te kako novo iskustvo, te šou koji ju je mnogo čemu naučio.

Planovi

- Ja sam nadrljala jer sam imala najviše kandidata, jer sam bila nova, ali drugačije ćemo se prestrojiti svi za sledeću sezonu. Mada ću svakako za sledeću sezonu imati više iskustva - zaključila je ona, koja očito planira da se zadrži u svojoj stolici.

Ceca Ražnatović Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike