Prećutno se utrkuju i evociraju uspomene na velike koncerte! JK: Bilo mi je teško! Ceca: Plakala sam, ali od sreće

16.06.2022

10:29

0

Objavu je prvo okačila Jelena, a posle nekog vremena i Ražnatovićka

Prećutno se utrkuju i evociraju uspomene na velike koncerte! JK: Bilo mi je teško! Ceca: Plakala sam, ali od sreće
ceca karleusa koncert copy - Copyright Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović,ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović imaju možda i najbrojniju publiku, a reč je i o dva najveća neprijatelja na estradi.

Da li slučajno ili namerno, sinoć su obe evocirale uspomene sa svojih najvećih koncerata u karijeri, pa je nakon Karleuše i videa njenog spektakla na Ušću 2013. godine, podsećanje i snimak sa Marakane objavila i Ceca samo tri sata nakon nje. A to možda i ne bi toliko intrigiralo, da Jelena nije napisala da joj je tog dana bilo teško zbog novinskih napisa, a njena rivalka, s druge strane, istakla da je plakala ali od sreće.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović

I tako su se njih dve, jedna za drugom kao po komandi od celog dana, tek u večernjim satima pohvalile nekadašnjim uspehom.

- Na današnji dan… Pre devet godina, u ovom momentu… trajao je moj sada već legendarni koncert na BG Ušću… U ovom momentu dok pevam, sutrašnje naslovne strane svih dnevnih novina su već bile kod kolportera, i sve su imale isti naslov: Prazno. Debakl. Na jednoj naslovnoj je čak pisalo i Ušće - Karleušino Lešće. Ja sam sve to videla pre nego što sam izašla pred ovoliki narod. Bilo mi je mnogo teško. Znala sam šta me od sutra čeka. Narednih godinu dana, posle ovog koncerta, niko me nije pozvao da pevam nigde.

 

 

Ni jedan medij nije objavio slike ili snimak sa koncerta. Slikala sam se ispred belog zida na mojoj terasi. Ali od tada, do sada, ja sam naučila mnoge lekcije o životu. A ona najbitnija je da čovek uvek mora da ustane i nastavi dalje. I da, hvala svakom divnom čoveku koji je sa mnom ovu noć pre devet godina pevao - poručila je Karleuša, a onda se ubrzo oglasila i Ražnatovićka.

- Bilo mi je dvadest i kusur godina i plakala sam te noć, ali od sreće zahvaljući vama. Uspomena za ceo život, nešto što se ne zaboravlja. Godine prolaze, uspomene ne blede. Naprotiv, još više ponosna na ono što smo zajedno stvorili, ono što obeležava moj život, a vi ste deo toga - napisala je Ceca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Ono što je zanimljivo, jeste da Jelena od tada nijednom još nije ponovo organizovala tako veliki koncert, a Ceca je poslednje od dva "Ušća" održala 28. juna 2013. godine i od tada na pitanje kada će ponoviti spektakl nevoljno daje odgovor, jer je to svi stalno pitaju.

-  Svakodnevno imam upite kada će se održati “Ušće 3"... Kao što je poznato, volim da pre toga imam album koji će najaviti tako veliki koncert. S obzirom na to da album nemam, gledaću da sve spremim za sledeću godinu, kao što sam to već govorila. Volela bih da dođe taj dan i da na tom koncertu uživamo kao što smo to radili prethodna dva puta - rekla je pre tačno godina dana Ceca za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike