Gde se u stvari Ceca uputila s tašnom od 5.000 evra? Ispozirala pored privatnog aviona pa pokrenula lavinu komentara (FOTO)

15.06.2022

19:55

1

Kako joj je i ćerka krenula na put, mnogi su pomislili da im je obema Španija „tačka be"

Gde se u stvari Ceca uputila s tašnom od 5.000 evra? Ispozirala pored privatnog aviona pa pokrenula lavinu komentara (FOTO)
Ceca Ražnatović (2) - Copyright 24sedam/Danica Božović

Posle okupljanja s najmilijima povodom 49. rođendana, Ceca Ražnatović je spakovala kofere i krenula na put - privatnim avionom, sudeći po njenoj objavi na društvenoj mreži Instagram. U belim, širokim pantalonama i zelenoj košulji sa cvetnim dezenom, razvukla je širok osmeh pa poručila:

- Put putujem.

Međutim, kako nije isticala kuda, mnogi su bili oni koji su pomislili da pevačica ide gde i njena ćerka Anastasija - u Španiju, kod Gudelja.

Iz njenog tima 24sedam saznaje da se pevačica u stvari zaputila u Vernu, gde će održati nastup. Njena mezimica, s druge strane, za koju se priča da se seli kod svog dragog, u stvari je spakovala svoje kofere zbog drugog dela svog rođendanskog poklona. Ona i Nemanja bi trebalo uskoro da otputuju iz Španije (gde se sada zaputila) na Ibicu - na odmor osmišljen samo za dvoje.

Anastasija Ražnatović Instagram printscreen/raznatovicanastasija
 

Na sve je mislila!

Ražnatovićka je još nečime privukla ogromnu pažnju javnosti - u ruci je nosila tašnu poznate modne marke, koja košta skoro punih 5.000 evra. „Mini flap bag" jarke boje savršeno se uklapala uz njenu obuću, a odevnu kombinaciju je svakako osvežila na poseban način.

Odeljak s komentarima joj je preplavljen komplimentima, ali i zakasnelim rođendanskim čestitkama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike