I sama je prošla kroz pakao! Rada Manojlović progovorila o skandalu između Milice i Ane: Puno je prljavih radnji

16.06.2022

12:18

0

Pevačica ističe da pesma pripada onome ko je kupi i snimi, ali da se njoj dešavalo da su i kupljenje pesme presnimavali

I sama je prošla kroz pakao! Rada Manojlović progovorila o skandalu između Milice i Ane: Puno je prljavih radnji
Rada Manojlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Centaralna tema u svetu estrade tokom proteklih dana je to što je pevačica Ana Nikolić pesmu „Provereno“, koju je snimila Milica Pavlović, počela da izvodi u svojoj demo verziji, a ne u originalu, kako je peva njena koleginica, što je protivzakonito.  

Ovo je šokiralo brojne pevače, pojedini su ostali uzdržani, tvrdeći da ne znaju pravu pozadinu priče, dok su drugi pružili otvoreno podršku Pavovićevoj, osudivši Anin pokušaj krađe pesme. Na Twiteru svoj sud je dala i Rada Manojlović.

 


- Svi me to pitaju, pesma pripada onome ko je kupi i snimi, mada su meni i kupljene pesme preprodavali i presnimavali, tako da, što se toga tiče, tu stvarno ništa nije rešeno kako treba, ima puno prostora za prljave radnje nažalost - napisala je Rada na pomenutoj socijalnoj platformi. 

Podsetimo, Rada se pre skoro deceniju našla u identičnoj situaciji, kada je prva otpevala demo verzije pesme koje su se kasnije naše na Severinom albumu „Dobrodošao u klub“. 

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

 

Za razliku od Nikolićeve, Rada nije promovisala svoje demo snimke, a o ovome je otvoreno pričala i objasnila kako su te pesme dospele u Severinine ruke.

- Svi znaju za Severinin album na kome su „Bred Pit“, „Grad bez ljudi“, „Dobrodošao u klub“. Ceo taj album sam snimila. Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: „Meni nije nešto ovo...“. Nisu se dogovorili. Ja sam plakala i bila u depresiji mesec dana nakon toga - rekla je Rada pre nekoliko godina za „Pulsonline“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike