"Pretili su mi, ko zna šta može da se desi" Milica Dabović otkrila nove detalje pakla koji je prošla

18.02.2022

22:00

0

Kako kaže, sve što bude otkrila u svojoj knjizi moglo bi da bude opasno po njen život

"Pretili su mi, ko zna šta može da se desi" Milica Dabović otkrila nove detalje pakla koji je prošla
Copyright Milica Dabović, M.M./ATAImages

Bivša košarkašica Milica Dabović javno je pričala o nasilju koje je trpela od svog bivšeg partnera, ali sada je otkrila nove detalje o kojima do sada nije govorila. 

Milica se danas izdigla iznad svega ružnog što ju je zadesilo i nastavila da se bori za sebe i svog sina.

Ona je priznala da nasilje koje je trpela od bivšeg supruga nije jedino, te je otkrila prvi put šta je ono o čemu je dugo ćutala.

ATAImages/ A.A.
 

- Ono što mi se izdešavalo je mala maca naspram ono što čuvam u sebi. Ima dosta toga i sve se nešto suzdržavam da o tome govorim. Kada budem ispričala šta mi se dešavalo u reprezentaciji ljudima će biti sve jasno. Ja stalno pričam o toj reprezentaciji, jer me to najviše boli i tišti. Ja sam dosta ćutala, ali vreme je da progovorim - započinje Milica:

- Ja sam osoba koja ne živi u lažima, hoću da kažem onako kako jeste, ali sve bukvalno sve od početka do kraja ću otkriti u svojoj knjizi koja će napraviti veliki bum.

Milica je otkrila da li pojedini mogu da joj naude nakon što sve objavi.

- Mislim da mogu, jer mi je već prećeno da će mi se oduzeti nacionalna penzija, ali ko zna šta se tu može desiti. Nakon što sam se rastala od Šimeta dugo sam se plašila za svoju bezbednost, plašila sam se i Stefanovog oca, zato sam ih obojicu i prijavila, ali ništa napravila nisam iskreno da ti kažem. Jedan me je psihički zlostavljao, drugi fizički i kad se sve to spoji, ja ne znam kako sam ostala normalna nakon svega.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Milica je priznala i da li ima partnera.

- Moj ljubavni status je "srećno razvedena" (smeh). Nisam spremna za novu ljubav, jer se plašim. Plašm se svega, da me ne slaže, da me ne udari, da me ne povredi... Prodali su mi sve, uzeli su mi sve i ostavili na ulici bez ičega. Sada ne želim opet da prolazim kroz sve to. Napokon sam stala na noge, kupila auto, osnovala svoj brend i živim život onako kako jedna žena zaslužuje da ga živi - rekla je Milica za "Informer".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike