Pavlovićeva otkrila detalje poslednjeg susreta s bakom Radom: Otvorila dušu, pa jedva zadržala suze (FOTO)

14.06.2022

21:15

1

Sredinom maja joj se srušio ceo svet, pošto je ostala bez žene koja ju je podigla i koju je smatrala svojom majkom

Pavlovićeva otkrila detalje poslednjeg susreta s bakom Radom: Otvorila dušu, pa jedva zadržala suze (FOTO)
milica-pavlovic-amidzi 3 - Copyright Milica Pavlović,Printscreen ,,Amidži šou"

Milica Pavlović se teška srca prisetila poslednjih dana s bakom Radom, koja je preminula sredinom maja tekuće godine. U njene i ruke deke Vladimira, bez kog je ostala 2020, pevačica je dospela sa svega tri meseca. 

Oni su je podigli, pa ih je smatrala i svojim roditeljima. Zato je sada u „Amidžiju" još jednom naglasila da svoje odrastanje u Gornjem Bunibrodu kod Leskovca ni za šta na svetu ne bi menjala. 

Milica Pavlović sa bakom Radom Instagram printscreen/senoritamilica
 

Na pitanje voditelja da li se seća poslednjih dana s voljenom Radom, kao iz topa je odgovorila potvrdno. 

- Sećam se, naravno. Te dve nedelje sam provodila u bolnici sa njom. Svaki drugi, treći dan. U isto vreme sam sakupljala snage i da radim i, usto vreme, osećala taj momenat gde sami sebi govorite i pripremate se na neke stvari. Kažete - moguće je, desiće se, nije dobro, a idete za ljudima i vučete ih za rukav da vam pomognu - sa knedlom u grlu pričala je Milica. 

- Promotivne aktivnoti oko albuma, pa skinem šminku, odem u bolnicu i sedim s njom... Hvala svima na VMA, svima koji su mi izazi u susret pa do toga da su me puštali i kad možda i nije dozvoljeno da budem s njom - nastavila je. 

Printscreen ,,Amidži šou"
Milica Pavlović

 

Pavlovićeva je otkrila da je bolničko osoblje i te kako bilo u prilici da vidi koliko se njih dve vole. 

- Bili su i poslednje veče tu, ona je izjutra preminula. Videli su koliko je ta ljubav velika. To su mi i napisali sutradan od lekara, dežurnih i drugih anestezioliga, svi ljudi... - zaključila je ona, pa istakla koliko joj je drago što je imala prilike da odrasta s parom koji je više od 60 godina proveo zajedno. 

- Oni su me napravili ovakvu kakva sam ja sad - tvrdi pevačica

- Imamo svi uspone i padove, ali svi imamo stvari koje ne možeš da promeniš, gde te život rešeta, gde se samo trudiš da prihvatiš, da taj bol ostaviš za sebe, naučiš da živiš sa njim. Svesna sam ja bakinih godina, to je nekome baka, ali meni je to majka. Ja sam sa svega tri meseca došla u njihovo naručje i sve što znam, sve uspomene ja sam stvorila sa njima. Nije me sramota kada ljudi misle da me vređaju kada kažu: „Seljanka iz Gornjeg Bunibroda" ili: „Ma, šta ona priča samo o babi i dedi?" Ja da mogu opet da biram, ja bih isto, a što se tiče moje Rade, o njoj bih do sutra mogla da pričam sve najlepše stvari. Oko dvadesetog će biti 40 dana, neću reći koji datum jer ne bih volela da se mediji pojave na groblju. Jako su me ispoštovali za sve ovo vreme i zahvaljujem se svakom mediju ponaosob. Nije mi lako, ali moram dalje - objasnila je ona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike