Anabela u suzama na unukinom slavlju: Sve je ovo zbog Marka Miljkovića! (FOTO/VIDEO)

12.06.2022

15:05

0

Pevačica nije uspela da zadrži emocije

Anabela u suzama na unukinom slavlju: Sve je ovo zbog Marka Miljkovića! (FOTO/VIDEO)
Anabela Atijas (3) - Copyright 24sedam/D. B.

Anabela Atijas je danas na proslavi povodom prvog rođendana unuke Mije, na koju je došla posle krštenja, brzo zaplakala. Okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, objasnila je međutim da su je samo savladale emocije, dok se njena Luna dobro držala kako u crkvi, tako i prestoničkom lokalu.

Naime, Marko Miljković, s kojim najpre nije bila u dobrim odnosima, uspeo je da razbije sve njene predrasude i, po svemu sudeći, u potpunosti izgladi taj odnos.

- Demantovao me je. Pokazao je da je najbolji muž i otac - govorila je Anabela, pa naglasila koliko je ponosna na njega.

- Srce mi je puno, jako sam emotivna. Ovo su predivne emocije. Ja sam najponosnija baka. Premašila je sva moja očekivanja. Uživam u ulozi bake. Nisam Lunu savetovala danas, pustila sam je da uradi sve na svoj način. Vidim da uživa i da je srećna i meni je to dovoljno. Ja bih volela da vam prenesem osećanja, preterano sam emotivna... Drago mi je što smo prevazišli sve i što smo ispred svega stavili ljubav prema Miji. Ne treba se više osvrtati unazad - nastavila je ona.

Sa druge strane, Anabela sa bivšim suprugom Gagijem sada ne govori. Pošto se pojavio na veselju, denser je rekao kako se nisu ni pozdravili.

- Čula sam da se Gagi verio. Drago mi je da je našao pravu ženu za sebe, ja sam srećna zbog njega - prokomentarisala je, upitana o Đoganiju.

Gagi Đogani sa bratom i sestrom 24sedam/D. B.
 

Kako je još tekao razgovor sa Anabelom pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike