Rođendansko slavlje Lunine i Markove ćerke je počelo: Priželjkujemo drugo dete! (FOTO/VIDEO)

12.06.2022

14:32

2

Par ne krije da bi voleo da dobije dečaka

Rođendansko slavlje Lunine i Markove ćerke je počelo: Priželjkujemo drugo dete! (FOTO/VIDEO)
gagi đogani (8) - Copyright 24sedam/D. B.

Danas je poseban dan za Lunu Đogani i Marka Miljkovića! Poznati par priredio je gala proslavu prvog rođendana ćerkice Mije u jednom prestoničkom lokalu, a ujedno i slavlje povodom krštenja devojčice. Ono je, inače, obavljeno u Obrenovcu u prisustvu najmilijih.

U ulozi kuma bio je Sava Radović, koji je i venčao poznate roditelje.

Luna i Marko su očito mislili na svaki detalj - posle crkve, proslavljena pevačica se iz bele presvukla u crvenu haljinu, dok joj suprug nije napuštao stranu odeven u klasično crno.

Među prvima su im od gostiju došli Anabela i Gagi Đogani, a tu su bili i Lunina sestra Nina, Blankica, kao i kaskader Uroš Ćertić.

Denser je tada otkrio da sa bivšom suprugom trenutno ne razgovara, pa da se zato nisu ni pozdravili. Ono što ga raduje je što će uskoro ponovo stati na ludi kamen, a više o tome počitajte na OVOM linku.

- Atmosfera je savršena, sve je kako treba. Krštenje je proteklo super. Tokom ceremonije smo se osećali predivno. Luna se krstila u tom manastiru gde i Mija sada - izjavio je Marko za okupljene medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam.

- Jedva smo čekali krštenje. Sve sam mirnija i spokojnija. Znam da je zaštićena od Boga - nadovezala se Đoganijeva, ali nije se tu i zaustavila.

Priželjkujemo drugo dete, dečaka!

- Emocije su velike, nisam zaplakala. Često razgovaramo o drugoj bebi, kako je suđeno tako će biti, imamo u planu. Voleli bismo da imamo dečaka, sina. I da bude ćerka, samo da je živa i zdrava. Sin bi se zvao Luka, mi smo to znali još kad smo bili u vezi i ništa nismo promenili - pričala je ona, a kako je još tekao razgovor s poznatim parom pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike