Jovana nema dečka, pa savetuje bivšeg oko njegove nove devojke! Golih leđa vodi jutarnji - podigla se velika prašina (FOTO)

12.06.2022

11:05

2

Jeremićeva je sa nekadašnjim suprugom ostala u dobrim odnosima i planira da tako i ostane

Jovana nema dečka, pa savetuje bivšeg oko njegove nove devojke! Golih leđa vodi jutarnji - podigla se velika prašina (FOTO)
Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV

Jovana Jeremić se zvanično razvela u martu ove godine. Sa bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem je ostala u dobrim odnosima i razgovaraju o svemu - čak i o njegovoj novoj devojci.

– To nije laž, niti priča za javnost, to je tako. Voja mi otvoreno priča o svemu. Znam za njegovu novu devojku, priča mi ko je, šta je, kakva je. Savetuje se sa mnom kao sa pravim prijateljem. Tako i treba da bude, on i ja sigurno ne želimo jedno drugom loše, jer bili smo u braku, voleli se, imamo zajedničko dete. To je nešto što će nas uvek povezivati - istakla je Jovana, prenose domaći mediji pisanje „Sveta", a voditeljka nastavlja o tome kako je njoj ipak neprijatno da sa njim razgovara o svim detaljima svog privatnog života.

„Nije da se stidim, ali..."

- Ja mu pružam svu podršku, tako će biti i kada bude odlučio i treći put da se oženi. On mene stalno pita da li ja imam nekog, međutim ja o tome ne mogu da pričam sa njim. Nije da se stidim, ali mi je neprijatno da kažem kad mi se neko sviđa, zato kažem da nemam nikog. Imala sam nekog, ali sad sam solo, tako da ga svakako nisam slagala – naglasila je Jeremićeva, pa dodala kako će i ostati „singl" sve dok se ne pojavi onaj pravi.

„Moraće da ispunjava određene uslove!"

– Biću solo dok se ne desi gospodin pravi. Moraće da ispunjava određene uslove. Da bude zaposlen, ostvaren, uspešan, zreo u svakom smislu te reči. Da nam se energije poklope, ma, sve da bude onako kako treba. Bude tu raznih udvarača, a ja ne želim da gubim vreme i razmišljam zašto mi se neko udvara, da li zato što mu se zaista sviđam ili što želi malo da dospe do javnosti. Tako da, kad se bude desio onaj pravi, ja ću ga ponosno predstaviti, a do tada mudro ćutim – nasmejala se ona.

Jovana Jeremić 24sedam/Nemanja Vujčić
 

Podsetimo, Jovana i Voja su se razveli početkom marta 2022, a ekipa 24sedam sačekala je voditeljku posle ročišta koje je, prema njenim rečima, bilo završeno ekspresno. Tada nam je, između ostalog, ispričala kako će on uvek imati njenu podršku.

Očito - tu svoju reč je i ispunila.

Jovana Jeremić 24sedam/Nemanja Vujčić
 

- On je moj prvi muž. Nije me nikako izgubio, ima me jače nego ranije i on će u meni uvek imati veliku podršku. Uvek je znao na čemu je sa mnom, bila sam iskrena i korektna i zato smo ostali u dobrim odnosima. Sa mnom znaš na čemu si, ja kad volim, volim. Oko starateljstva nismo imali nikakav problem, za dva minuta smo završili svu papirologiju. Potpuno starateljstvo je pripalo meni. Što se tiče alimentacije, nisam htela da ga opterećujem. Imam svoje pare, karijeru, gospodar sam svoje sudbine - pričala je ona za naš portal, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.

Jeremićeva je jedno od najpoznatijih lica s ružičaste televizije. Kao voditeljka jutarnjeg programa - gotovo da ne propušta da podigne ogromnu prašinu kako temama koje pokriva, tako i stajlinzima koje bira za snimanje. U „najsvežijem" izdanju „Novog jutra" se pojavila u haljini koja je pratila liniju njenog tela i golih leđa, pa iznova pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti