Jovana Jeremić zvanično razvedena! 24sedam je sačekao ispred suda, pozirala sa bivšim suprugom! (FOTO/VIDEO)

07.03.2022

11:45

7

Voditeljka je sve završila za dva minuta

24sedam

Voditeljka Jovana Jeremić danas je zvanično postala slobodna žena, jer se i zakonskim putem rastala od supruga Vojislava Miloševića.

Ekipa 24sedam sačeklaa je voditeljku nakon ročišta, koje je, reklo bi, završeno u rekordnom roku.

- Osećam se odlično. Srećno razvedena u svakom slučaju. Sve je prošlo baš kako treba  i to smo pokazali i na sudu, pa nam je i sudija rekao "da nam je više ovakvih slučajeva, ne bismo imali šta da radimo".

Stvarno sam ponosna i na sebe i na svoje odluke. Zaista sam bila časna od prvog do ovog poslednjeg momenta. Voja i ja ćemo ostati najbolji prijatelji. Iskreno mi je puno srce. Prvo je početak posta, ja postim celi post, danas sam se zvanično razvela, za mene počinje jedna nova era za mene - era slobode - kaže ona i dodala:

- Prava ljubav je samo ako si slobodan da donosis svoje odluke i sigurna sam da će ostatak mog života biti upravo takav, kvalitetan u tome da slobodom voljom idem kroz život.

Na pitanje da li je Voja tužan, jer je izgubio takvu ženu, Jovana je rekla da on za nju nikad neće biti bivši muž.

- On je moj prvi muž. Nije me nikako izgubio, ima me jače nego ranije i on će u meni uvek imati veliku podršku. Uvek je znao na čemu je sa mnom, bila sam iskrena i korektna i zato smo ostali u dobrim odnosima. Sa mnom znaš na čemu si, ja kad volim, volim.

Oko starateljstva nismo imali nikakav problem, za dva minuta smo završili svu papirologiju. Potpuno starateljstvo je pripalo meni. Što se tiče alimentacije, nisam htela da ga opterećujem. Imam svoje pare, karijeru, gospodar sam svoje sudbine.

Ona je čak posle i pozirala sa bivšim suprugom pred kamerama 24sedam.

Podsetimo, bračni par bio je u ljubavi od 2018., a voditeljka je poručila prošle godine da želi da se razvede.

U video snimku ispod, možete pogledati njenu  kompletnu izjavu o bivšem mužu, kao i to kako je bila raspoložena nakon što su izašli iz suda sa advokatima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike