Mitar Mirić dobio veliko priznanje, pa progovorio o spekulacijama da se razvodi: Otkrio detalje privatnog života (VIDEO)

31.05.2022

20:07

1

Kako je istakao, ponosan je na ono što ima i što je postigao

Mitar Mirić dobio veliko priznanje, pa progovorio o spekulacijama da se razvodi: Otkrio detalje privatnog života (VIDEO)
Mitar Mirić (1) - Copyright 24sedam/Milica Gudžulić

"Sabor narodne muzike Srbije" počeo je večeras, a jedan od onih koji je bio nagrađen je i poznati folker Mitar Mirić. Njemu je SEMUS, naime, dodelio priznanje „Nacionalni estradno – muzički umetnik Srbije", plaketu koja se, inače, dodeljuje za sveukupan izuzetan doprinos narodnoj muzici, što njega svakako čini ponosnim. 

Pevač svoja osećanja nije skrivao u razgovoru za 24sedam.

- Predivno je, mislim, šta dalje reći. Nadao sam se i nisam, hvala Semusu, ali pre svega publici - rekao je on, pa otkrio kakve planove ima:

- Isto je sve, ponešto novo ću snimiti, vreme je za novu pesmu. I da, solistički koncert, jubilarni. Ne znam kada će biti, ali biće.

24sedam/Milica Gudžulić
 

Kako je pomenuo nove pesme, upitali smo Mitra da li je razmišljao o tome kako su se nekad stvarale karijere, a kako se to danas čini, te šta misli o novim muzičkim pravcima.

- Ja pravim neku sredinu. Za mene je to najbolje, ni previše staro ni previše moderno - kaže pevač.

Kako se bliži leto, pevač je priznao da će za njega biti radno, a progovorio je i o trendu svadbi na estradi, te priznao kakav je njegov brak.

G.G./ATAImages
 

- Moj brak traje već 38 godina, sve je dobro, deca, unuci, na moju veliku sreću - zaključio je pevač.

O čemu je još pričao, pogledajte u nastavku:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike