Kad se pojavio go na sceni, Ceca nije krila oduševljenje! Žarko otkriva: Nikad nisam pomislio da bi nešto moglo da se desi između nas

07.06.2022

06:30

2

Ispričao nam je i da se njegovi drugovi šale zbog Ražnatovićke, te kako gleda na nju i sve što se dešava

Kad se pojavio go na sceni, Ceca nije krila oduševljenje! Žarko otkriva: Nikad nisam pomislio da bi nešto moglo da se desi između nas
Ceca Ražnatović Zvezde granda 3 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Printscreen Youtube/Zvezde granda

Protekle subote u "Zvezdama Granda" već prvi kandidat koji je izašao na scenu je privukao veliku pažnju. U pitanju je Žarko Madžić iz Beograda, koji se na sceni pojavio kao drvoseča iz čuvenog Cecinog spota "Idi dok si mlad" i ostavio sve bez teksta.

Za 24sedam je otkrio ko je došao na ideju da se tako pojavi, kao i kako je njegova mentorka reagovala.

- Sam sam to osmislio. Palo mi je na pamet, rekao sam sebi "Što ne bih to uradio, idem i to je to". Kad sam ispričao nekim ljudima, nisu mi verovali, mislili su da se šalim, ali kad sam izašao tako na scenu, rekli su mi "Brate, ti stvarno nisi normalan" - kaže Žarko kroz smeh i otkriva šta mu je Ceca rekla:

- Ja sam pomenuo to na probi, ali mi je delovalo kao da i ona misli da se šalim. Kad me je videla na sceni, oduševila se i ona i Popović i ostatak žirija.

Veliku pažnju je privukla fotografija na kojoj Ceca i on poziraju, gde pevačica drži njemu ruku na golim grudima, te su se pojavili komentari da bi bili dobar par. Žarko otkriva da li ima takve afinitete prema njoj.

- Cecu baš gledam kao ženu koja je posvećena, normalna, prizemna, nisam ni u jednom trenutku pomislio da bi nešto moglo da se desi između nas. Ne zato što mi se ne sviđa, nego takav utisak ona ostavlja, damski, otmeno, normalno. Pritom, takav odnos imam sa njom da sam je zavoleo kao Đorđa. Kao da me neko pita da li bih bio sa Đorđem, to bi tako bilo (smeh). Oni su obeležili moj život i ostavili veliki trag - kaže Žarko, te otkriva da li bi bio sa Cecom da nisu imali prilike na ovaj način da sarađuju:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Madzic (@zarko_madzic)

- Nevezano sad za Cecu, ali ja nemam afinitete prema starijim ženama, ja sam više za "piletinu", to je meni interesantno (smeh). 

No, priznaje da ju je kao klinac gledao kao "seks simbol".

- Svakako je ona, kad smo mi bili klinci, bila seks simbol, u pozitivnom smislu, žena izgleda, puca! Njena pojava, pevanje, karijera, sve je to nešto što je ostavljalo jak utisak. Jesu moji drugari sad bili kao "U, matori, Ceca", "Kako bih ja voleo da provedem minut sa njom", ali kad sa nekim provedeš tako vreme, mimo kamera, šminke i svega što nosi ovaj posao, vidiš kakav je čovek. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

S obzirom na to da se bliži kraj ove sezone, Žarko otkriva šta očekuje.

- Moj cilj bi svakako bio finale, a šta će posle biti, to je na publici. Ne razmišljam o pobedi, ali bih voleo da se pojavim u finalu i da to bude pečat svega što sam radio i u prethodnoj sezoni sa Đorđem, znam da bi i Ceci bilo drago, tako da bih to baš želeo - zaključio je Madžić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike