Burno u “Zvezdama Granda”! Takmičar se skinuo go, a Ceca se opet svađa sa Milijem: Aman ćuti, imaš 55 godina! (FOTO)

04.06.2022

20:24

0

Autor: 24sedam

Takmičarsko veče otvorili su Aleksandra Dabić (34) iz Grocke, kandidatkinja Viki Miljković, i Žarko Madžić (26) iz Beograda, koji je branio boje Cecinog tima

Burno u “Zvezdama Granda”! Takmičar se skinuo go, a Ceca se opet svađa sa Milijem: Aman ćuti, imaš 55 godina! (FOTO)
viber_slika_2022-06-04_22-09-48-805 - Copyright Foto:Printskrin/TV Prva

Zanimljiv duel i perfomans dogodio se već na početku ovonedeljne emisije "Zvezde Granda"

Takmičarsko veče otvorili su Aleksandra Dabić (34) iz Grocke, kandidatkinja Viki Miljković, i Žarko Madžić (26) iz Beograda, koji je branio boje Cecinog tima.

Prva takmičarka predstavila se stručnom žiriju pesmama "Zlatni dan" i "Živote moj", dok je drugi priredio pravi perfomans uz numeru "Svatovi". Ipak, posebno iznanađenje dogodilo se tokom druge numere "Bele ruže", kada se pojavio kao drvoseča iz Cecinog spota za pesmu "Idi dok si mlad".

- Vidi žene- povikao je Đorđe David, a Ana Bekuta dodala:

- Zvaćemo ga Tarzan!

Ipak, ni skidanje do gole kože nije mu pomoglo da izdejstvuje direkat prolazak, te je ezulutat bio 4:3 u korist mladog i izjavanog kandidata. 

- Vidi, Madžiću, ja mislim da mi treba da otvorimo jedan klub za sredovečne žene gde ćeš ti da pevaš. Vidim kako su se raspalile ove žene ovde od 25 do 65 godina - predložio je Saša Popović.

 

- Saša samo razmišlja o biznisu - dobacila je Bekuta, a zatim rekla je da iskopiran imidž iz Cecinog spota, a Mili dodao bi bilo bolje da je pevao "Idi dok si mlad", a zatim ga pitao gde je sekira. 

-  Sreća da nema sekiru koliko je glasova dobio. Sreća vaša - poručila je njegova mentorka.

Nakon smeha u studiju, reč je dobio Đorđe David koji je prvo pohvalio Žarkovu mentorku, a zatim i samog takmičara. 

- Mislim da je dijapazon koji si dao večeras brutalan i svaka čast i tebi i tvom mentoru- rekao je roker, a Snežana dodala da je prva takmičarka zaslužila više glasova. 

Ana je svoje mišljenje o Madžiću već rekla na početku, ali je Popović insistirao da prokomentariše i kandidatov stajling.

- Dobro izgleda Žarko večeras i dobro je pevao, što je mnogo važnije, a što se tiče Aleksandre, ona je pevačica po mom ukusu i uvek ću je podržati - rekla je Bekuta, dok je Mili oba kandidata pohvalio i istakao da su fino delovali na sceni i da je to za šou bilo odlično, ali da je bilo grešaka. Posebnu zamerku imao je odabir loše matricu.

- Kako se to biraju snažne matrice? - upitalu su mentorke Milija, apotom je Viki izjavila da je njena kandidatkinja oštećena i sa Milijeve i sa Popovićeve strane. 

- To je tvoje mišljenje- dobacio je Mili. Ceca je konstatovala da je Viki ćutala dok je on pričao, pa mu žestoko odbrusila da ućuti. 

Foto:Printskrin/TV Prva
 

 

- Ne može on da ćuti - rekla je Viki, a Mili nastavio: - A Marija? Ni ona nije dala glas!

- Ona je obrazložila zašto nije dala glas, ti nisi. Nezadovoljna sam glasanjem - objasnila je Viki, a Ceca istakla da su oba kandidata oštećena. 

- Trebalo je da dobiju više glasova. Mislim da je Žarko večeras izdominirao, pogotovo što pojedinci ovde non stop pričaju kako takmičari treba da naprave perfomans, pa kao nemojte samo da stojite i kad mi sve to uradimo, opet nešto ne valja i stalno nešto ne valja, stalno svoje frustracije i nezadovoljstvo ovde sprovodite- rekla je ljutito Ceca. 

-Pevanje ne valja- dobacio je Mili, što je oddatno iznerviralo Cecu. 

- Aman ućuti, ja sam ćutala dok si ti govorio. Parlamentaran budi jednom u životu, imaš 55 godina. Za toliko vremena se čovek nauči čak i ono što ne ponese iz kuće - odbrusila mu je Ceca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike