Zvezda "Granda" ne prestaje da šokira: Posle afere sa eksplicitnim fotografijama, javno izveo striptiz! (VIDEO)

09.05.2022

17:16

1

Autor: Marija Mitić

Mladi pevač jednom je i u toku takmičenja, u emisiju došao raskopčan, a tada je dobio negativne komentare

Zvezda "Granda" ne prestaje da šokira: Posle afere sa eksplicitnim fotografijama, javno izveo striptiz! (VIDEO)
zarko madzic grand - Copyright Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial

Učesnik prošlogodišnje sezone takmičenja "Zvezde Granda", Žarko Madžić ne prestaje da iznenađuje javnost. On se usudio na nesvakidašnji potez, na koji dugo niko nije, gostujući u jednoj od muzičkih emisija.

Naime, Žarko je zaplesao dok je pevačica Goga Sekulić izvodila svoj hit "Gaćice", na Grandovoj sceni, a iskoristio je priliku i da pokaže svoje mišiće, kao isklesane. Naime, on je nasred bine izveo striptiz, skinuo majicu pa počeo zavodljivo da igra i koketira ne samo sa kamerom, već i sa Gogom.

Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial
Goga Sekulić i Žarko Madžić

Snimak njihovog performansa objavljen je na jednoj popularnoj Instagram stranici, gde je usledila lavina komentara.

 - Dečko je zgodan ali je pravi narcis, - Meni ovo deluje kao problem u glavi, - Dečko krimi rad,    - Al se blamira čoveče, -  Žarko kralj - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Žarko Madžić nedavno je bio upleten u aferu zajedno sa nekadašnjim mentorom Đorđem Davidom, kada ih je je izvesna Mirjana Popović optužila da su je uznemiravali i slali poruke eksplicitnog sadržaja. 

Tada je Madžić demantovao reči navodne kandidatkinje „Zvezda Granda”, a ona je pretila i da će u javnost plasirati fotografiju polnog organa ovog pevača, kako bi dokazala da su se dopisivali. 

Antonio Ahel/ATAImages
Žarko Madžić

- Lepa je fotografija i može da ide na naslovnicu. Zamolio sam novinarku kada mi je poslala fotografiju da ako želi da stavi sliku malo većeg polnog organa, čisto eto, kada to pročita i kada se završi cela ova priča, da mi se javi pedesetak devojaka. Hit. To je kada se šalimo, naravno. A poneta je da ja tu devojku stvarno nikada nisam upoznao jer ta devojka ne postoji. Cela ova priča je otišla predaleko - rekao je on tada za naš portal.

I tek što je kročio u svet estrade i započeo karijeru, o njemu kruže negativne priče, ali on se ne obazire na to i tvrdi da izvesnu devojku nikada nije seksualno uznemiravao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike