Žarko Madžić otvoreno o svojoj seksualnosti: Svi misle da spopada devojke, ali njegova taktika je drugačija (FOTO/VIDEO)

26.03.2022

07:45

0

Pevač je ispričao kakva iskustva ima s nežnijim polom

24sedam

Žarko Madžić našao se nedavno u fokusu pošto je bio upleten u aferu čiji je glavni akter Đorđe David. Tada, izvesna Mirjana Popović uperila je prstom u rokera pričajući kako joj je slao poruke eksplicitnog sadržaja, a mladi pevač brzo je stao u odbranu nekadašnjeg mentora.

Ekipa 24sedam srela je Madžića na jednom prestoničkom događaju, pa ga upitala kako sada stoje stvari. On nam je rekao kako bi mu bili potrebni sati da ispriča koliko je veliki problem nastao ni iz čega.

- Malo je dva ili pet minuta na tu temu. Ozbiljna je i kompleksna da bismo to samo spomenuli... Svakako, u nekom trenutku želim da pričamo, ali da imam jedno sat vremena, jer je ozbiljan problem nastao iz jedne velike gluposti, neistine. Totalno bespotrebno - počeo je Žarko, koji sada već održava i prijateljski odnos s Đorđem Davidom.

Žarko Madžić ATAImages/Antonio Ahel
 

- Đorđe i ja smo stvarno razvili odnos. Dve godine smo proveli zajedno, bio mi je mentor. U nekom trenutku je rekao: „Ko prođe u peti krug, sa mnom je na ti". Nama je to bilo... Iako ja stvarno imam poštovanja prema njemu, persirao sam mu oduvek, kad smo prešli na „ti" onda je već počelo ozbiljno zezanje (osmeh). Probe su bile zanimljivije, lepše, opuštenije, ali se radilo.

- Polako smo postajali drugari - dodao je zatim, pa se dotakao i svoje seksualnosti, oko koje se takođe „podigla velika prašina" u jeku skandala.

- To je takva glupost. S jedne strane sam ja kao mnogo dobar frajer, velika faca, spopadaju me ribe i likovi, a s druge strane ja treba da spopadam nekoga? To ne postoji - prokomentarisao je za 24sedam i ispričao jednu anegdotu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Madzic (@zarko_madzic)

 

Iz nje je jasno kakva mu je taktika - ukoliko nema povratnu informaciju, „ne napada".

- Na jednoj svirci sam upoznao jednu devojku i prva asocijacija mi je bila, bukvalno moram da opsujem: „J*bote, kako je lepa". Samo to mi je prošlo kroz glavu. Upoznali smo se, izašli. Posle dva meseca ona mene „'ladi", „kulira", hoće, neće, ali nikad je nisam smarao. Nisam joj slao poruke prvi, dok se ona ne javi. Kad smo izašli bio sam uzbuđen kao da prvi put u životu izlazim sa devojkom, uplašen - priznao je, pa nastavio:

- Kad je ušla nije mi bilo dobro. Izgubio sam se, ali bilo mi je lepo. Te večeri smo proveli šest, sedam sati zajedno. Ništa se nije desilo. Samo izlazim sa nekim ko mi se sviđa, ne mora to odmah da se desi. Ostavio sam je kući, rekla je da joj je bilo lepo i da se vidimo ponovo sledeće nedelje. Narednih pet dana sam živeo za taj naš izlazak! Međutim, ona je samo nestala.

Kako kaže, pošto mu se više nije javjala, nije ni on njoj.

- Nije mi više ni poruku poslala, niti mi se javila. A ja znam gde živi, imam njen broj telefona, ali nijednom je nisam ni pozvao niti „jurio" tu gde živi. Kad već nećeš, što bih ja „spopadao". Samo ja ispadam debil - zaključuje „Zvezda Granda" koju smo, inače, sreli na Sajmu turizma, kao podršku pevaču Bojanu Maroviću.

Žarko Madžić ATAImages/Antonio Ahel
 

Marović je održao kratak koncert povodom promocije festivala „Naše more, naše skale" koji će se odvijati u Herceg Novom.

U cilju promocije Herceg Novog kao turističke destinacije, te novog festivala „Naše more, naše skale“ i kao odgovor na apel sekretara za turizam, ekonomski razvoj i investicije Nenada Vitomirovića za boljom saradnjom lokalne samouprave i biznis zajednice, „Adria TV" je u saradnji sa „Radio S" i Opštinom Herceg Novi dogovorila ovaj Bojanov nastup u okviru Sajma turizma u Beogradu.

- Da, Bojan je ortak, znamo se oko dve godine. Prošle godine sam u takmičenju pevao neku njegovu pesmu i čuli smo se da mi pošalje matrice. On je, naravno, bez bilo kakvog izgovora samo poslao i to ne jednu, nego pet svojih pesama. Time je stvarno pokazao da je ozbiljna faca, frajer. Dečko koji zaslužuje da dođem i da ga pozdravim - objasnio je Žarko, a između ostalog, da li i inače odlazi na kafe sa kolegama sa scene pogledajte u snimku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike