Madžić očaran Cecom! Otkrio čime ga je „kupila" i kako izgledaju probe s novom mentorkom (VIDEO)

04.04.2022

15:32

0

Pevač za 24sedam priča i kako njegov bend treba da počne da radi s Angellinom, te da je pred njim burno leto

24sedam

Žarko Madžić se vratio u takmičenje „Zvezde Granda" i to u tim Svetlane Cece Ražnatović, koja ga je brzo „kupila" svojim karakterom. Ekipa 24sedam ga je srela na jednom prestoničkom događaju, pa i upitala upravo o tome.

Pevač je za Cecu imao samo reči hvale.

Probe

Podsetimo, Madžić je protekle godine bio finalista ovog šoua. Sada, kao povratnik, svakako se nada najboljem, a pred njim je i, kaže, burno leto, kako njegov bend treba da počne da radi i nastupa sa Angellinom.

- Moj prvi utisak... Kasnili smo, jer sam ja čekao drugara iz Sarajeva, pa da idemo zajedno. Proba je počela u dva, a mi smo došli u pola tri. Ulazimo, Ceca sedi, pa ustaje i kaže najnormalnije: „Dobar dan, ja sam Svetlana. Dobrodošli." Stiže klopa oko četiri, ćevapi... Pokazala je da je stvarno faca. Ne znam šta bih drugo mogao da kažem - objašnjava za naš portal Žarko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Madzic (@zarko_madzic)

Ražnatovićka je, kaže, i te kako posvećena mentorka.

Peva, ubija!

- Imali smo probe dva dana od dva do osam, a pre deset ne bismo završili. I Ivana Peters i Ceca su ostale do kraja sa nama. Ceca je telefonirala, deca su je zvala, ne znam da li je Anastasija ili Veljko bio kod kuće, znam samo da je rekla: „Čekaju me moji, ali da završim ovo pa ću da idem kući". Za ta dva dana druženja sam stvarno stekao mnogo lepo mišljenje, pre svega poštovanje prema njoj. Kao osobi i ženi. I peva, ubija! Kad je zapevala uživo... To je to! - zaključio je on.

Ceca Ražnatović Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike