Miroslav Ilić bi da zabrani izvođenje svojih hitova u „Zvezdama Granda": Ovo je razlog zašto?

06.06.2022

07:08

0

Poslednjih godina, takođe, pevač je i samo pojavljivanje u medijima sveo na minimum

Miroslav Ilić bi da zabrani izvođenje svojih hitova u „Zvezdama Granda": Ovo je razlog zašto?
Copyright Miroslav Ilić, ATA Images

Miroslav Ilić se u poslednje vreme u medijima pojavljuje uglavnom onda kada promoviše svoje solističke koncerte, koji su se tradicionalno održavali u Centru „Sava“. Umesto intervjua i televizijskih gostovanja - o njemu su mahom govorile njegove pesme i hitovi koje su, pored njega, uglavnom pevali takmičari poznatih šou-programa, najviše „Zvezda Granda“. Međutim, prema pisanju „Aloa", on je rešio da zabrani izvođenje svojih hitova u emisijama „Grand produkcije“ posle skandala s Mirjanom Antonović te utvrđivanja očinstva na sudu.

Lepa Brena i Mirjana Antonović Antonio Ahel/ATAImages
 

- Iako bi mnogi pomislili da se Ilić na korak da zabrani izvođenje svojih pesama u „Zvezdama Granda“ odlučio zbog privatnog odnosa sa Lepom Brenom, koja je čitavu deceniju uključena u skandal oko njegovog očinstva, pa je čak i svedočila protiv kolege koji joj je mnogo pomogao na početku karijere, ova stvar je mnogo ozbiljnija i vezana je isključivo za poslovni odnos Miroslava i „Grand produkcije“ - rekao je izvor za pomenute medije, pa dodao:

- Ovo takmičenje se emituje već 15 sezona, a „Grand produkcija“ postoji 24 godine i za sve to vreme Miroslav Ilić nikada nije bio pozvan ni u jednu jedinu emisiju, bez obzira na kojoj se televiziji emitovala. Gotovo da je jedini pevač srpske estrade koji nikada nije kročio u prostorije ni u studio „Granda“ na Košutnjaku.

Miroslav Ilić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Nema problema, ali...

Sa druge strane, deceniju i po takmičenja iz subote u subotu obeležila je činjenica da poneki mladi pevač otpeva i poneki njegov hit. Kako i posle toga gotovo niko ne pomene pevačevo ime, on je rešio da tome stane na put. Iako je Saša Popović u nekoliko navrata u drugim emisijama govorio da nema problem s Miroslavom i da bi voleo da ga vidi u svom šou-programu, do toga ipak nije došlo. Kako svakako ima pravo da stavi veto, on će to pravo, prema daljim napisima i iskoristiti „zbog neprofesionalnosti i nepravde koja mu je učinjena kao estradnom umetniku", pišu pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike