Dok pola estrade podržava Antonovićevu, on veruje Miroslavu: Sve najgore mislim o drugoj strani! Lukas o suđenju Ilića sa bivšom ljubavnicom

03.06.2022

16:44

0

Pevač kaže da na kolegu gleda kao na drugog oca

Dok pola estrade podržava Antonovićevu, on veruje Miroslavu: Sve najgore mislim o drugoj strani! Lukas o suđenju Ilića sa bivšom ljubavnicom
estrada - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Miroslav ilić već godinama unazad vodi sudski spor sa svojom nekadašnjom ljubavnicom Mirjanom Antonović, koja se trudi da dokaže da je on biološki otac njenog sina Devina.

Mirjana je nedavno saopštila i da joj je stigla sudska odluka da Devin i Miroslav jesu otac i sin, dok pevač to još uvek poriče. Komentar na celokupnu situaciju sada je dao i Aca Lukas, koji je blizak prijatelj sa Ilićem.

On ne krije da podršku daje Miroslavu, a u komentarisanju druge strane, bio je vrlo oštar.

Printscreen Hype TV
Aca Lukas i Miroslav Ilić

- Ja to ne bih uopšte komentarisao, ja Miroslava volim, obožavam. Miroslav je legenda, dođe mi kao ćale jer je bio neizostavna ličnost u mojoj kući, zato što ga je moja keva obožavala kao pevača. Ovo što se događa, tu drugu stranu ne poznajem, poznajem ovu stranu koja podržava tu drugu stranu i sve najgore mislim o toj strani.

- Apsolutno sam uz Miroslava, šta god da uradi, ja ga podržavam i šta god da on kaže, ja se slažem sa njim - rekao je folker danas za okpuljene medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam.

Podsetimo, kada je Mirjana pre nekoliko dana, saopštila navodnu sudsku presudu, oglasio se i Miroslav sa rečima da će priložiti žalbu.

ATAImages/Antonio Ahel
Mirjana Antonović, Miroslav Ilić

- Kada su me juče novinari nazvali, nisam znao šta da odgovorim jer sam bio šokiran. Ni meni ni mom advokatu nije stigla presuda, ne znam odakle njima to, pošto još nije poslato advokatima. Kad budem video šta piše u presudi, u skladu s tim ću reagovati - počeo je Miroslav i dodao da će uložiti žalbu ukoliko je tačno da je sud utvrdio da je on Devinov biološki otac.

- Ako je tako kako su oni izjavili, odmah ću podneti žalbu. Što bi rekao Matija Bećković „Ćeraćemo se još“. Idem do kraja i do apelacionog suda, ako treba - rekao je Miroslav za medije ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike