Folker redovno savetuje Darka Lazića: Pokušao sam da mu skrenem pažnju na neke njegove postupke

03.06.2022

18:54

0

Autor: Marija Mitić

Srećko Krečar dugogodišnji je prijatelj sa pevačem

Folker redovno savetuje Darka Lazića: Pokušao sam da mu skrenem pažnju na neke njegove postupke
amig_show_03052022_0152 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Svi već znaju koliko je buran život Darka Lazića, menjanje devojaka, veridbe i raskidi, saobraćajne nezgode i brojni prekršaji za koje je neretko bivao osuđen od strane javnosti, samo su deo svakodnevnice pevača.

On se tako pre nekoliko meseci našao u jeku skandala kada se navodno potukao na punoletstvu ćerke Srećka Krečara, što je demantovao, ali je i posle toga u više navrata bio udarna tema u svim medijima.

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

Upravo Srećko je sada progovorio o mlađem prijatelju i kolegi i priznao je da je savetovao Lazića, odnosno da mu je skretao pažnju na neke njegove postupke i ponašanje koje mnogi karakterišu kao bahato.

- Mediji moraju da pišu, to je njegov život svako je krojač svoje sudbine i svako odgvovara za svoje postupke i dobre i loše - počeo je Srećko i dodao::

ATAImages/ G.G.
Srećko Krečar

- Bilo je momenata kada sam i drugarski i kolegijalno osetio potrebu da mu skrenem pažnju na neke stvari. Moje je bilo da kažem, a da li će on da usvoji posle, to je njegova stvar - rekao je Srećko u emisiji "Grand Magazin".

Podsetimo, Lazić je nedavno napravio niz saobraćajnih prekršaja, kada je dospeo u središte skandala, po ko zna koji put. On je krajem aprila uhvaćen u bahatoj vožnji, a pri vršenju niza  prekršaja utvrđeno je i da je bio pod dejstvom droga i alkohola, te da nije imao vozačku dozvolu, zbog čega je platio kaznu u iznosu od 200.000 dinara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike