"Nikada ga ne bih prepoznala, kakva transformacija": Toni Cetinski prvi put pokazao kako izgleda nakon transplantacije kose (VIDEO)

02.06.2022

11:17

0

Na objavljenim kadrovima jasno se vidi drastična razlika nakon transplantacije

"Nikada ga ne bih prepoznala, kakva transformacija": Toni Cetinski prvi put pokazao kako izgleda nakon transplantacije kose (VIDEO)
tony - Copyright ATAImages/ M.M.

Pop pevač Toni Cetinski ove nedelje proslavio je 53. rođendan, a tom prilikom je pokazao kako izgleda sedam meseci nakon što je uradio transplantaciju kose. 

On je za svoj rođendan snimio pesmu u studiju u Zagrebu, a najbliži saradnici iznenadili su ga tortom. Ipak, slavlje se nije tu završilo, već je Toni kasnije rođendan proslavio sa suprugom Davorkom u prestižnom restoranu. 

Pevač je na društvenim mrežama objavio kadrove iz sudija, ali i iz izlaska sa suprugom, i tom prilikom pokazao svoj novi izgled, nakon intervencije.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Na objavljenim kadrovima jasno se vidi drastična razlika nakon transplantacije. Toni više nije proćelav na temenu i sa velikim zaliscima, već sada ima kosu kakvu je želeo.

- Nikad ga ne bih poznala, ovo je potpuno drugi čovek. Kakva transformacija! - samo je jedan od komentara nakon što je objavio snimak. 

 

 

Toni je u decembru prošle godine otkrio da se podvrgao transplantaciji kose kako bi rešio svoj problem i ostvario sebi veliku želju.

Printscreen Instagram/ tonycetinski
 

- Već dugo sam imao želju da odem na transplantaciju kose i srećan sam što zbog toga nisam morao da otputujem izvan granica "lepe naše", jer je doktori stručnjak za kosu Ana Maletić u tom području ubedljivo najbolja. Iskreno se radujem rezultatima! - napisao je Toni ranije na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike