Glumac izbačen iz šoua! Slao neprimerene poruke takmičarki, televizija odmah reagovala

02.06.2022

05:45

0

Kako se navodi, njoj nije prijalo što je dobijala takve poruke od njega

Glumac izbačen iz šoua! Slao neprimerene poruke takmičarki, televizija odmah reagovala
profimedia-0634513733 - Copyright Profimedia

Glumac Metju Morison iznenada je napustio šou program "Misliš da umeš da plešeš?", a sada o tome izlaze novi detalji. Kako se navodi, razlog zašto je dobio šut-kartu je to što je jednoj takmičarki slao neprimerene poruke.

Izvor blizak televiziji gde se emituje ovaj program je ispričao da je Morison (43), otpušten "nakon što je ostvario neprimeren odnos sa jednim ženskim takmičarom".

- Nisu imali seks, ali joj je slao flertujuće poruke na društvenim mrežama. Njoj je bilo neprijatno zbog takve prepiske sa njim i otišla je kod producenata, koji su odmah u sve uključili i televiziju. Kada je završena istraga, dobio je otkaz - kaže izvor i dodaje:

Profimedia
 

- Nikad se njih dvoje nisu sreli van seta. Samo su poruke bile te kojima je prešao liniju. 

Portparoli ni jedne ni druge strane se o ovom slučaju još nisu oglasile.

Kada je objavljena vest da Metju, samo nedelju dana od premijere nove sezone, napušta šou, on je rekao da je to zato što nije uspeo da isprati "protokole takmičenja".

 

 

- Bila mi je čast što sam bio sudija. Sa najvećim žaljenjem vas obaveštavam da napuštam šou. Nakon što smo snimili audicije i izabrali 12 finalista, nisam ispratio protokole produkcije i to me je sprečilo da sudim fer. Ne mogu dovoljno da se izvinim svima koji su u to upetljani, a sigurno je da ću pratiti šou sa svima vama, jer sam ubeđen da će ovo biti najbolja sezona do sada - stajalo je u njegovom obaveštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike