Brus Vilis prvi put uslikan otkako je otkriveno da je bolestan: Vidno je smršao, a više ne mari za paparace (FOTO)

18.05.2022

08:24

0

On je snimljen kako ruča sa prijateljem u jednom italijanskom restoranu

Brus Vilis prvi put uslikan otkako je otkriveno da je bolestan: Vidno je smršao, a više ne mari za paparace  (FOTO)
profimedia-0691640737 - Copyright Profimedia

Početkom marta ove godine počelo je da se šuška da Brus Vilis boluje od demnecije, međutim, već sredinom istog meseca otkriveno je da glumac ima afaziju.

Od tada, pa sve dosad, on nije snimljen u javnosti, naročito jer je njegova porodica saopštila da se Vilis povlači sa glumačke scene. Kad su sa tim izašli u javnost, njegove ćerke neizmerno su patile, oglasila se i bivša supruga Demi Mur.

Sada je Brus snimljen kako ruča sa prijateljem u jednom italijanskom restoranu, a deluje da baš nije mario ni za koga. On je najpre popio kafu, a zatim razgledao prolaznike. Kada je završio sa ručkom, glumac je sedeo zamišljen još neko vreme.

Ono što je primetno, jeste da je Brus znatno smršao, a ne deluje ni raspoloženo na fotografijama.

Podsetimo, afazija je bolest koja utiče na kognitivne sposobnosti, što je porodica objasnila u saopštenju.

- Brusovoj velikoj podršci, mi kao porodica želimo da saopštimo da naš voljeni Brus ima zdravstvenih problema i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija koja je uticala na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog posledica bolesti Brus je odlučio da se povuče iz karijere koja mu je mnogo značila. 

- Ovo je veoma težak trenutak za sve nas i cenimo vašu bezuslovnu ljubav, saosećanje i podršku. Kroz sve ovo prolazimo kao jaka porodica, a vas kao obožavaoce smo hteli da uključimo u sve jer znamo koliko vam on znači, kao i što vi njemu značite. Kao što je Brus uvek govorio: 'živite' i svi zajedno planiramo tako i da uradimo - stoji u saopštenju porodice Brusa Vilisa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike