Glumica iz "Moderne porodice" je napustila Los Anđeles: Nisam podnosila da me paparaci prate

15.05.2022

06:00

0

Kako ističe, sada će napokon moći da uživa u svojoj mladosti

Glumica iz "Moderne porodice" je napustila Los Anđeles: Nisam podnosila da me paparaci prate
profimedia-0641932255 - Copyright Profimedia

Glumica Arijel Vinter, koju gledaoci najbolje znaju po ulozi Aleks Danfi iz serije "Moderna porodica", otkrila je nedavno da je odlučila da napusti Los Anđeles, te da se preselila na nepoznatu lokaciju.

Ona je, kako ističe, želela da živi mirnim životom, bez da je paparaci svuda prate.

- Jedan od razloga zašto sam uvek mrzela Los Anđeles je to što su me dobar deo života paparaci svuda pratili. A zaista mrzim kad mi neko zadire u život - rekla je Arijel, pa nastavila:

- Ne volim da me fotografišu kad to nisam dozvolila. Ne volim da se osećam kao da me svi gledaju. Oduvek sam želela da živim miran život.

Kako je ispričala, od nje se očekivalo da živi takav život da se pojavljuju fotografije i informacije o njoj gde god da krene. U jednom trenutku joj je prekipelo, te se preselila na nepoznatu lokaciju sa svojim dečkom i njihovim psima.

Profimedia
 

- Ljudi su mi uvek pričali: 'Ako ne voliš L.A. zašto se ne odseliš?' I onda sam odjednom pomislila: 'A zašto to ne uradim?'. Prodali smo naša kola, kupili džip u koji možemo da stanemo sa svim našim psima, prodali moju kuću i otišli - priča glumica.

- Napokon ću moći da malo svoje mladosti preživim mirnije, a to nisam ranije mogla - zaključila je ona.

Iako se odselila, to ne znači da je potpuno napustila Los Anđeles, koji je centar filmske i TV industrije u Americi. Ona snima novu seriju "Hungry" u kojoj tumači glavnu ulogu, a koju je pre nje dobila pevačica Demi Lovato.

Kako se navodi, zbog rasporeda Demi nije mogla da tumači ovu ulogu, te je ona poverena Arijel, dok će pevačica ostati producent.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike