Na ovome ne voli da štedi: Ćerka Meline i Harisa Džinovića nosi modni detalj od 2.600 evra (FOTO)

31.05.2022

18:57

0

Đina se pohvalila aksesoarom vrednim čak 300.000 dinara

Na ovome ne voli da štedi: Ćerka Meline i Harisa Džinovića nosi modni detalj od 2.600 evra (FOTO)
zeljko_prvi_rodjedan_03062021_0205 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Naslednica poznatog bračnog para Harisa i Meline Džinović, Đina Džinović živi život punim plućima. Veoma je aktivna na društvenoj mreži Tik Tok gde je stekla veliki broj obožavatelja, a veliki luksuz uživa zahvaljujući svojim roditeljima.

Mlada tiktokerka se na Instagramu pohvalila novom torbom poznatog svetskog brenda Prada. Na zvaničnom nalogu ovog brenda, cena ovakvog aksesoara iznosi čak 2.600 evra što će reći da je Đina izdvojila preko 300.000 za ovaj modni detalj. 

Printscreen/Prada
Đina Džinović se pohvalila novom torbom

 

Ono što je još uvek nepoznato jeste da li je Džinovićeva uspela sama da uštedi ovaj novac, ili je ovo ipak poklon od njenih roditelja. 

Printscreen/Prada
Đina Džinović kupila skupocenu torbu

 

Podsetimo, Đina je u martu napunila 18 godina, a njen otac Haris je istakao da je ponosan na svoju naslednicu.

 

- Ona je lepa devojka, ne treba se fotografisati kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge - tvrdi Džinović.

Melina sa druge strane ističe da svoju ćerku ponekad i kritikuje baš zbog društvenih mreža, ali ne smatra da ona radi bilo šta neprimereno njenom uzrastu.

- Ja je iskritikujem zbog društvenih mreža, ali ona o tome zna puno više nego ja. Ja sam svesno odabrala da ne budem na društvenim mrežama, volim privatnost. Naravno da pratim šta ona radi. Slatka mi je što je tako otvorena i prirodna. Moram da kažem da taj deo kod nje izuzetno cenim i poštujem - rekla je Melina ranije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike