Deca nisu krenula našim putem: Melina i Haris Džinović o naslednicima, otkrili šta im brane! (VIDEO)

08.04.2022

13:47

0

Pevač i kreatorka nedavno su proslavili rođendane i sinu i ćerki, te ispričali kako je sve izgledalo

Deca nisu krenula našim putem: Melina i Haris Džinović o naslednicima, otkrili šta im brane! (VIDEO)
Melina i Haris Džinović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Televizija K1 proslavila je drugi rođendan, a tim povodom su se na njihovom slavlju našli i bračni par Melina i Haris Džinović. Oni su stigli dobro raspoloženi, ali pevač je bio nestrpljiv da što pre ode na žurku, dok je njegova supruga rado odgovarala novinarima na pitanja, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Tema o kojoj se pričalo jesu i njihova deca Đina i Kan, koji su nedavno proslavili rođendane.

- Sada imaju 17 i 18 godina. Presrećna sam sa decom, nemamo nikakvih problema, Kan nije hteo da slavi rođendan, on je malo zatvoren. Ja volim slavlja, ali sva sreća pa mi Kan nije ekstravagantan kao Đina - priča Melina kroz smeh i otkriva da li deci daje savete:

- Nije ovo vreme kada oni slušaju savete, to onako usput. Sad je period kada imaju svoje prijatelje, mišljenja, nek uživaju. Svi se nešto žale, a mi nemamo to da se svađamo, neslaganja, ako žele da ostanu vani duže, Hari im to dozvoljava. Ako bude razloga za nešto, verovatno ćemo im braniti.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Nisu želeli da krenu našim putem

- Ja sam jako srećna što ni jedno ni drugo dete nisu blizu ni Harijeve ni moje profesije. Uvek sam htela da traže neki svoj put, on je u sportu, ona razmišlja o fakultetu, počela je da radi kampanje neke, nju to zanima, meni se to baš i ne sviđa, ali vidim da je srećna i vredna po tom pitanju, pa je podržavam - zaključila je Melina.

S druge strane, Haris je priznao da je ćerki dao svakakve savete kada je napunila 18 godina, ali i nasmejao sve na pitanje o njegovom zetu.

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Dao sam joj puno saveta, a sad da l' će da posluša ili ne, ne znam. Verovatno neće - kaže pevač kroz smeh i nastavlja:

- Nemojte me pitati za njene ljubavne veze, jooj! Pitajte me nešto drugo (smeh).

Koje pesme bi Haris voleo da je snimio on, a ne njegove kolege i šta su nam njegova supruga i on još otkrili, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike