„Propala je, liči na đavola, došla je do prosjačkog štapa!" Zorica Marković o koleginici za koju je sigurna da joj je vračala!

29.05.2022

20:04

0

Govoreći o svom životu i karijeri, istakla je kako veruje da je jednu operaciju preživela samo zato „što joj je Bog dao, jer je to i zaslužila"

„Propala je, liči na đavola, došla je do prosjačkog štapa!" Zorica Marković o koleginici za koju je sigurna da joj je vračala!
Zorica Marković - Copyright Printscreen ,,Sceniranje"

Zorica Marković je, gostujući u jednoj emisiji, ispričala kako je, dok većina misli da je ona prilično poročna žena, u stvari njen najveći greh to što su joj se dopadali pogrešni muškarci. Za jednu koleginicu, takođe, tvrdi da joj je vračala - toliko da je na kraju doživela infarkt.

Njen identitet nije otkrila, ali je naglasila da ne živi blizu i da sada „liči na đavola, jer je s đavolima imala posla".

Kleli su me iz ljubomore

- Zaljubljivala sam se u pogrešne ljude, nisam krala, nisam krala tuđe muževe, kleli su me iz ljubomore, radili mi crne magije. Čula sam da su mi vračali, jedna žena mi je rekla da su mi boli srce čiodama i ja posle dve godine doživim to što doživim. Infarkt - rekla je ona u emisiji „Sceniranje".

- Čula sam ko su i to im se vratilo. To mora da se vrati. Nije ona ljubomorna bila na mene kao zbog muža, već zbog mog uspeha. Naručeno je od jedne koleginice, živa je i dalje - izjavila je ona, uz niz psovki.

Zorica Marković Printscreen ,,Sceniranje"
 

Za nju, takođe, kaže i kako je doterala do prosjačkog štapa.

- Ali je propala, liči na đavola, a sa đavolima je imala posla. Mene je dva minuta delilo od konačne smrti, reanimacijom su me vratili. Da nisam zaslužila, Bog me ne bi vratio. Ona živi daleko, čujem da je došla do prosjačkog štapa - zaključila je Markovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike