Teška životna priča naše pevačice: Rodila se u štali, bila je neželjeno dete, muž je varao

24.04.2022

04:55

4

Nikada nije saznala pravi datum svog rođenja i živela je u velikoj sirotinji

Teška životna priča naše pevačice: Rodila se u štali, bila je neželjeno dete, muž je varao
zorica - Copyright Printscreen Youtube/Tv Pink

Brojne javne ličnosti prošle su pravi pakao dok im se sreća nije osmehnula i podarila život zvezda. Neki od njih su odrastali bez roditelja, imali siromašno i teško detinjstvo, a pojedini su bili i neželjena deca.

Životna priča pevačice Zorice Marković je i te kako teška, a ona je jednom prilikom otkrila da se rodila u štali, ali tačan datum svog rođenja nikada nije saznala. 

Antonio Ahel/ATAImages
Zorica Marković

- Imam četvoro braće i sestara. U trenutku kada je moja majka bila trudna sa mnom i moja 20 godina starija sestra bila je trudna. To je tada bila sramota! Razmišljali su o abortusu… Majka me je ipak rodila, u štali. Ne znam ni kada sam se rodila! Nasmejem se kada me neko pita šta sam u horoskopu. Odgovorim im da sam vodopad.

Kako je ispričala, bila je neželjeno dete, i zbog toga čak ne zna ni kada je tačno rođena.

- Sedam dana nisu znali šta će sa mnom. Zato ne znam kada sam se rodila, neki kažu 9. juna, a neki 31. maja. U mojoj porodici svi su imali neki zadatak. Moj je bio da čuvam 50 ovaca i 10 krava. U zapadnoj Srbiji žene su jake. Tako je i moja mama bila stub kuće, u kojoj je živelo 11 ljudi. Iako je bila niska i sitna, bila je jača od tri muškarca. Ona i otac su imali skladan brak. Bila sam neželjeno dete.

ATAImages/ A.A.
Zorica Marković

 

Pevačica se veoma mlada udala, a njen otac je bio izričito protiv tog braka. Međutim, ispostavilo se, s pravom, jer se Zorica ubrzo i razvela od čoveka koga je ludo volela, saznavši da je vara.

- Sa 17 godina sam se udala, a 18 sam imala kada sam rodila sina Dejana. Milan i ja smo opstali u braku pet godina. On mi je bio prvi muškarac u životu. Iskreno sam ga volela, a varao me je sa konobaricama i koleginicama - ispričala je Zorica svojevremeno i otkrila kako je zatekla supruga u prevari:

 

 

- Ja sa svekrvom vadim krompir i čuvam dete, a on je*e sa strane! Više puta sam ga uhvatila u prevari. U kuhinji restorana gde smo pevali zatekla sam ga na gomili sa konobaricom. Išutirala sam mu harmoniku, dugmići su leteli na sve strane. Podnela sam zahtev za razvod i otišla od njega. Prvom mužu sam poklonila sve što sam imala samo da bi otišao iz mog života - ispričala je Zorica ranije za Hit Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike