Muž Vere Matović kolima upao u vodu! Pevačica otvoreno o strašnom trenutku: Jedva se spasao!

27.05.2022

09:10

0

Smatra ga čovekom svog života, veliku podršku i oslonac...

Muž Vere Matović kolima upao u vodu! Pevačica otvoreno o strašnom trenutku: Jedva se spasao!
Copyright Vera Matović „Sceniranje" screenshot

Govoreći o svom suprugu, pevačica Vera Matović je naglasila kako je on čovek njenog života. Ujedno, međutim, dotakla se i nekih malo težih tema.

Naime, napravila je osvrt na period kada mu je život bio u opasnosti.

„Moj suprug je došao u orkestar..."

– Nastupala sam sa bratom dok nije otišao u armiju, a posle u Nemačku. Posle toga je u orkestar došao moj suprug, čovek mog života. Moj brat, on i ja smo dobijali bakšiš. Ja sam znala da uzmem bakšiš, a moj brat uzme i moj deo kad delimo. On njemu kaže: „Cvele, što ti ne daš Veri njen bakšiš da kupi sebi nešto", a ja ne mogu da verujem... – pričala je Vera u „Premijeri", pa nastavila o tome kako je jednom prilikom automobilom upao u vodu.

– Kako je upao u u vodu, počeo je da potanja, imao ja „fijata". Tu je brana bila puna vode, a on je nekako izašao, jer je nogom nekako razbio šoferšajbnu – objasnila je ona, te dodala da joj je suprug i najveći oslonac u životu.

Vera Matović, 24sedam/Goran Sivački
 

Nisam ja verovala da ću se udati za njega, ali kroz to druženje mi se svideo. On je moj najveći životni oslonac, nema drugog. Ja sam u trećem mesecu trudnoće otišla u Australiju. Kada si sa osobom koju voliš, ništa nije teško. Plašili smo se za decu, morala sam da idem da radim po Nemačkoj za vreme bombardovanja. Rekla sam: „Kupi decu i slike i u Čačak", kad i tamo isto. Tada je on prekinuo da ne ide sa mnom, bilo mi je jako teško kad smo bili razdvojeni.

Deca su, kaže, najviše propatila.

– Deca su patila, sin mi je rekao: „Jao, mama, bar nam ostavi tatu". Tražili su me ljudi, morala sam da nastupam. Sin je imao samo 27 dana kada sam sa njim krenula na put. Nije bilo lako – zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike